Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν έκανα καριέρα στα γόνατα αλλά με τις αξίες μου» [vid]

Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν έκανα καριέρα στα γόνατα αλλά με τις αξίες μου» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/.Κάτια Ταραμπάνκο page new fans

Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλά για τα όσα έχει πετύχει.

Χειμαρρώδης όπως πάντα η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή Γεια σου ξεκαθαρίζοντας πως ό,τι έχει καταφέρει στην πορεία της το κατάφερε με την αξία της και όχι… στα γόνατα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κάτια Ταραμπάνκο (@kweenkatyatar)

«Εύχομαι κάποια στιγμή οι δουλειές που θα κάνω στο μέλλον να επισκιάσουν τελείως τις δουλειές του GNTM και του Survivor. Υπήρξαν στη ζωή μου, στιγματίστηκα γι’ αυτό, αλλά και αυτό δουλειά ήταν».

«Είμαι περήφανη γι’ αυτό που είμαι σήμερα και ότι έχω φτάσει εδώ με την αξία μου και όχι στα γόνατα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που πορεύτηκαν σε αυτή τη ζωή και σε αυτές τις δουλειές με διαφορετική στάση σώματος».

Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή μου σε κάθε ηλικία» Το μοντέλο θα επιθυμούσε να αποκτήσει τρία παιδιά, αρκεί να βρει τον κατάλληλο σύντροφο. Μάλιστα, έχει φανταστεί πως θα ήταν ο γάμος της και το νυφικό της.

«Αυτοί που δηλώνουν ότι το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, κάνουν σεξ; Το σεξ έχει τη βαρύτητά του σε μία σχέση, δεν το θεωρώ υπερεκτιμημένο γιατί το φλερτ κρύβει έναν ερωτισμό».

«Με φλερτάρουν συχνά στα social media, μου στέλνουν περίεργα μηνύματα. Όταν είμαι χαρούμενη αισθάνομαι όμορφη, όταν είμαι πεσμένη ψυχολογικά νιώθω αντιαισθητική», είπε για την προσωπική της ζωή.

«Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή μου σε κάθε ηλικία. Δεν με πειράζει καθόλου, μιλάμε για ανθρώπους που σκέφτονται με τελείως διαφορετικό τρόπο από εμένα και κακό», συμπλήρωσε.

Η Κάτια Ταραμπάνκο πρωταγωνιστεί στη μαύρη κωμωδία «Ή με έμενα ή με καμία» που θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments