Πολιτική

Ομιλία Κασσελάκη στις 11 το πρωί

Ομιλία Κασσελάκη στις 11 το πρωί

Πηγή Φωτογραφίας: [367485] 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μετά τη χθεσινή τεταμένη συνεδρίαση και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γεροβασίλη, το Συνέδριο - που διεξάγεται σε κλίμα πόλωσης - θα αποφασίσει σήμερα για το αν τελικά θα γίνει η εκλογή αρχηγού.

Την υποψηφιότητα της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανακοίνωσε χθες το απόγευμα η Όλγα Γεροβασίλη κατά την τοποθέτηση της στο Συνέδριο του κόμματος, το οποίο διεξάγεται σε κλίμα ακραίας πόλωσης, με αποδοκιμασίες και επιθέσεις μεταξύ συνέδρων.

Μετά τη χθεσινή συνεδριάση, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από το Προεδρείο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ την αλλαγή ώρας της ομιλίας του.

Ο πρόεδρος του κόμματος θα μιλήσει σήμερα στις 11:00 το πρωί πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων, όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα X.

«Ζητώντας την άδεια του Προεδρείου του Συνεδρίου μας, θα αλλάξω την ώρα της ομιλίας μου. Θα μιλήσω το πρωί στις 11:00, πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων».

Μετά την ανακοίνωση Γεροβασίλη, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για εκλογή στις 10 Μαρτίου, με υβριδικό σύστημα, δηλαδή και με κάλπη και ψηφιακά.

Η κ. Γεροβασίλη απάντησε ότι το Συνέδριο θα αποφασίσει σήμερα για το αν τελικά θα γίνει η εκλογή αρχηγού. Πρόσθεσε όμως ότι « το Συνέδριο δεν είναι καταστατικό και δεν μπορεί να αλλάξει την διαδικασία εκλογής- δηλαδή το διάστημα του ενός μήνα και ότι γίνεται με κάλπη».

Την ίδια στιγμή, σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, μαζεύουν υπογραφές σε δυο διαφορετικά κείμενα για την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments