Ελλάδα

Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκαν 90 επιβάτες στον Οδοντωτό λόγω κατολίσθησης

Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκαν 90 επιβάτες στον Οδοντωτό λόγω κατολίσθησης

Πηγή Φωτογραφίας: Εκδήλωση για την παράλληλη ιστορία του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου και των Καλαβρύτων από το 1896 έως σήμερα με ειδική αναφορά στο Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016. Η σειρά εκδηλώσεων "Εν Συρμώ - Γιορτές Οδοντωτού" διοργανώνονται με αφορμή τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής. Τη σειρά εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν όλο το μήνα Μάιο και αρχές Ιουνίου, διοργανώνουν από κοινού οι Δήμοι Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο ΟΣΕ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η αντιδημαρχία Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας, ο Φορέας Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού, η "Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε.", ο Συλλόγος Ορειβασίας, Χιονοδρομίας, Αναρρίχησης και Προστασίας του Περιβάλλοντος Καλαβρύτων και ο Συλλόγος Φίλων του Οδοντωτού. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)

Κατολίσθηση στον Βουραϊκό: Εγκλωβισμένοι 90 επιβάτες στον Οδοντωτό

Προβλήματα δημιούργησε στα Καλάβρυτα η σημερινή (26/2/24) κακοκαιρία καθώς λόγω κατολίσθησης, σταμάτησε ο Οδοντωτός με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι 90 επιβάτες που βρίσκονται μέσα.

Σύμφωνα με το tempo24 ο συρμός του Οδοντωτού σταμάτησε εξαιτίας κατολισθήσεων στον Βουραϊκό που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στην περιοχή. Στο σημείο βρίσκονται Πυροσβεστική και Αστυνομία για τον απεγκλωβισμό των 90 επιβατών.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση για να βγουν με ασφάλεια από το τρένο οι 90 επιβάτες που πήγαιναν από το Διακοπτό προς τα Καλάβρυτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments