Αθλητισμός

ΑΕΚ: Βούιξε η πιάτσα για Γιαννούλη!

ΑΕΚ: Βούιξε η πιάτσα για Γιαννούλη!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram giannoulis 30, Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Νόριτς και εδώ και πολύ καιρό ήταν στο στόχαστρο τόσο της Ένωσης όσο και του Παναθηναϊκού. Αυτή που όπως όλα δείχνουν κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον διεθνή μπακ πάντως, είναι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Νόριτς

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Νόριτς και εδώ και πολύ καιρό ήταν στο στόχαστρο τόσο της Ένωσης όσο και του Παναθηναϊκού. Αυτή που όπως όλα δείχνουν κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον διεθνή μπακ πάντως, είναι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Norwich City FC (@norwichcityfc)

Η ΑΕΚ ψάχνει για βασικό αριστερό μπακ παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του Πήλιου αλλά και το γεγονός ότι πρόσφατα ο Αλμέιδα… φωτογράφισε παραμονή Χατζισαφί. Ο Πήλιος είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουν πολύ στην Ένωση και σκοπός είναι του χρόνου να ξεκινήσει από δεύτερος και αν καταφέρει με τις εμφανίσεις του να καθιερωθεί, θα είναι το ιδανικό.

Έτσι λοιπόν, με τον Γιαννούλη η ΑΕΚ πάει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνάς της και μάλιστα με δύο Έλληνες παίκτες και σε εξαιρετική ηλικία. 28 χρονών είναι ο Γιαννούλης και 23 ο Πήλιος.

Τι απαντά η ΑΕΚ στις φήμες

«Ανυπόστατο σενάριο και εφεύρημα τα περί συμφωνίας με τον Γιαννούλη», ήταν το σχόλιο από την πλευρά της ΑΕΚ, θέλοντας έτσι να βάλουν τέλος στις σχετικές φήμες, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στην έναρξη των play off, όπου θα κριθούν όλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments