Αθλητισμός

Άνω-κάτω το αλβανικό πρωτάθλημα με τη μάχη του τίτλου να παίρνει… φωτιά!

Άνω-κάτω το αλβανικό πρωτάθλημα με τη μάχη του τίτλου να παίρνει… φωτιά!

Πηγή Φωτογραφίας: sport-fm.gr

Η Βλαζνία εκμεταλλεύτηκε τη νέα γκέλα της Εγνατία και την ήττα της Παρτιζάνι και σκαρφάλωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας του αλβανικού πρωταθλήματος μειώνοντας μάλιστα στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή!

Άνω-κάτω το αλβανικό πρωτάθλημα με τη μάχη του τίτλου να παίρνει… φωτιά! Η Εγνατία «κόλλησε» για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, καθώς έμεινε στο στο 0-0 με την Τεούτα και μάλιστα εντός έδρας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αντιπάλους της να την πλησιάσουν. Το δώρο ωστόσο το εκμεταλλεύτηκε μονάχα η φοβερή και τρομερή Βλαζνία που έκανε ξανά το καθήκον της, με την Παρτιζάνι να χάνει έδαφος και να μένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, Εγνατία και Τεούτα έμειναν στο 0-0, χωρίς να εντυπωσιάζουν. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο ωστόσο δεν δημιούργησαν ποτέ κάποιον σοβαρό κίνδυνο για την άμυνα της Τεούτα που κράτησε το μηδέν μέχρι το τελικό σφύριγμα, «κόβοντας» δύο σημαντικούς βαθμούς από την Εγνατία που έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη.

Μεγάλη νικήτρια της αγωνιστικής η φοβερή και τρομερή Βλαζνία που από το… πουθενά κυνηγάει τίτλο! Η Βλαζνία έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από τα Τίρανα απέναντι στην Ντιναμό επικρατώντας με 1-0. Μια νίκη που ανέβασε τους φιλοξενούμενους στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -6 από την κορυφή!

Η Παρτιζάνι από την άλλη έδειξε και πάλι ότι της λείπει η διάρκεια καθώς μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι των Τιράνων, ηττήθηκε με 1-0 από την Σκεντερμπέου, μένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -9 από την κορυφή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Κούκεσι – Ερζένι 1-2

Εγνατία – Τεούτα 0-0

Σκεντερμπέου – Παρτιζάνι 1-0

View this post on Instagram

A post shared by KF Vllaznia (@kfvllaznia)

Πηγή: gazzetta.gr//Ανδρέας Σουλάι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments