Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με δύο σημαντικές προσθήκες η αποστολή για Άρη

Παναθηναϊκός: Με δύο σημαντικές προσθήκες η αποστολή για Άρη

Πηγή Φωτογραφίας: [367532] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη.

Στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχε και ο Σπόραρ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ενώ μέρος του προγράμματος έκανε ο Τζούριτσιτς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Γεντβάι, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη αποστολή για το ματς με τον Άρη. Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο