Ελλάδα

Πτολεμαΐδα: 42χρονη έχασε σύζυγο και παιδί σε λίγη ώρα -Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα πριν 7 μήνες

Πτολεμαΐδα: 42χρονη έχασε σύζυγο και παιδί σε λίγη ώρα -Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα πριν 7 μήνες

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Action News

«Την ώρα που μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πέθανε, με παίρνανε τηλέφωνο από το Θεαγένειο ότι ο άντρας μου πέθανε»

Μια ανείπωτη τραγωδία έζησε μια 42χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα, η οποία μέσα σε λίγες στιγμές, το 7,5 μηνών βρέφος της αλλά και τον σύζυγό της.

Η 42χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα μιλάει στο MEGA και συγκλονίζει. «Την ώρα που μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πέθανε, με παίρνανε τηλέφωνο από το Θεαγένειο ότι ο άντρας μου πέθανε», ανέφερε η μητέρα. Το αγοράκι της, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, μεταφέρθηκε εκτάκτως με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

«Το παιδί μου το πήγα για μία δύσπνοια και μου λένε ότι “θα το διασωληνώσουμε και μπορεί να μείνει γιατί έχει θέματα”. Οκ, ξέραμε ότι έχει θέματα και εκείνη την ώρα μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πεθαίνει».

Η μοίρα όμως την επιφύλασσε ένα ακόμη χτύπημα. Αμέσως μετά το θάνατο του μωρού της, το τηλέφωνο χτυπάει και οι γιατροί από το Θεαγένειο της ανακοινώνουν ότι ο άντρας της κατέληξε. Αντιμετώπιζε κι εκείνος σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Καρκίνο, καλπάζουσα μορφή. Τίποτα, πριν από 15 μέρες το μάθαμε. Είναι ασύλληπτο», τόνισε η σύζυγος.

Συγκλόνισε ο πατέρας του βρέφους -«Το παιδί γεννήθηκε χωρίς σφυγμό»

Οπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News στο Mega πριν επτά μήνες η ιστορία της οικογένειας είχε συγκινήσει. Τον Ιούλιο του 2023 ΕΚΑΒ και αστυνομία είχαν στήσει μεγάλη επιχείρηση για να μεταφέρουν τότε τη μητέρα και το βρέφος από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη. Το αγοράκι είχε γεννηθεί χωρίς σφυγμό και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για το κρατήσουν στην ζωή μετά τη γέννα.

Περιγράφοντας τη στιγμή που η σύζυγός του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και τα κρίσιμα λεπτά της διακομιδής του βρέφους στη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας του παιδιού, είχε αναφέρει τότε στην ΕΡΤ: «Με σήκωσε η γυναίκα μου και μου είπε “έσπασαν τα νερά”, τελικά ήταν γεμάτη αίματα. Την πήρα και πήγαμε στο νοσοκομείο, έγινε αποκόλληση πλακούντα. Το παιδί γεννήθηκε χωρίς σφυγμό, έγινε επιτυχώς η ανάνηψη».

«Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Μποδοσάκειο και στο Ιπποκράτειο αλλά και τους αστυνομικούς», τόνισε τότε όντας συγκινημένος ο κ. Πέτρος Κούσης, πατέρας του παιδιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments