Lifestyle

Θάνος Κιούσης: «Έχω ντυθεί Ινδός για να παραλάβω τα παιδιά από το σχολικό»

Θάνος Κιούσης: «Έχω ντυθεί Ινδός για να παραλάβω τα παιδιά από το σχολικό»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Studio4_ert

Θάνος Κιούσης: «Έβγαζα πολύ καλά χρήματα ως ζογκλέρ»

Ο πολυτάλαντος Θάνος Κιούσης βρέθηκε στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου και μίλησε για την ανορθόδοξη πορεία του, η οποία ξεκίνησε από τα ζογκλερικά, έφτασε στο μπαλέτο και κατέληξε τώρα στην παρουσίαση.

View this post on Instagram

A post shared by Tonis Sfinos (@tonisfinos)

Όνειρό του αρχικά ήταν να γίνει στρατιωτικός γιατρός. Κατάλαβε νωρίς όμως ότι κάτι τέτοιο δεν θα τον κάλυπτε και όταν δε ήρθε σε επαφή με τον εντυπωσιακό κόσμο των ζογκλέρ ενθουσιάστηκε και στράφηκε προς σ΄αυτά τα μονοπάτια.

Στα 27 του χτύπησε την πόρτα μίας σχολής χορού στα Εξάρχεια και όπως του είπε η δασκάλα εκεί είχε και τον ανάλογο σωματότυπο για να το υποστηρίξει.

«Αφού γνώρισα τον χορό πήγαινα όπου πήγαινε η καρδούλα μου. Μέσα από τον χορό γνώρισα μουσικούς και πέρασα στο συναυλιακό κομμάτι. Έφτιαξα μία μπάντα που μπορούσα να κάνω τα ζογκλερικά μου, παρουσίαση με μουσικούς εκεί».

«Κρυβόμουν πίσω από τον ρόλο για να δικαιολογηθεί το φλερτ» Κάπου εκεί ήταν που γνώρισε τη σύζυγό του.

«Σε μια παράσταση γνώρισα τη σύζυγό μου, ανέβηκε στη σκηνή, την είδα μπροστά μου, κάνω 2-3 βήματα, της πιάνω το χέρι και βγαίνει μια φωτογραφία από την παρέα της, την οποία την έχουμε ακόμα».

«Φαινόταν ότι μου άρεσε, φλέρταρα και κρυβόμουν πίσω από τον ρόλο για να δικαιολογηθεί το φλερτ. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και μετά από 3 χρόνια πήραμε την απόφαση να κάνουμε το επόμενο βήμα. Έκανα την πρόταση αλλά το βλέπαμε ότι πάει προς τα εκεί. Είμαστε τώρα με δύο αγόρια έξι και πέντε».

View this post on Instagram

A post shared by Tonis Sfinos (@tonisfinos)

Με τον καιρό και όσο τριβόταν με την τέχνη έπλασε το alter ego του τον Τόνι Σφήνο ο οποίος κράτησε τα ηνία της δημόσιας έστω ζωής του για 15 χρόνια.

Και είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς αν αναλογιστεί πόσο πολύ του αρέσουν οι μεταμφιέσεις.

«Πήγα ντυμένος ναύαρχος και ζήτησα το χέρι της γυναίκας μου» Τόσο πολύ που ζήτησε το χέρι της γυναίκας του ντυμένος… ναύαρχος!

«Πήγα ντυμένος ναύαρχος με πάστες στη γιαγιά της και ζήτησα το χέρι της γυναίκας μου. Η γιαγιά είχε λίγο άννοια τότε και μου είπε “Ήρθες Δημήτρη μου;” και μετά πήγα στην Ιωάννα. Με είδε από το παράθυρο και είπε “τι κάνει πάλι;” και πήγα μέσα, ο σκύλος μας ζούσε, είχε το δαχτυλίδι και γονάτισα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments