Αθλητισμός

Πανσερραικός ΠΑΟΚ: Ουσιαστικός ο ΠΑΟΚ στις Σέρρες, έφυγε νικητής [0-2]

Πανσερραικός ΠΑΟΚ: Ουσιαστικός ο ΠΑΟΚ στις Σέρρες, έφυγε νικητής [0-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [367611] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς ο Πανσερραϊκός

Ουσιαστικός ο ΠΑΟΚ στις Σέρρες, έφυγε νικητής από την έδρα του Πανσερραϊκού για την 25η αγωνιστική της Super League. Ο «δικέφαλος» σε ένα ματς που δεν εντυπωσίασε και χωρίς να δημιουργήσει τον όγκο ευκαιριών που είχε σε προηγούμενα ματς με ανάλογης δυναμικότητας αντιπάλους, επιβλήθηκε 2-0 του Πανσερραϊκού. Ο Κωνσταντέλιας άνοιξε το σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους, με τον Πεταυράκη με αυτογκόλ στο 90’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 57 βαθμούς και είναι μόνος δεύτερος στο -1 απ’ την ΑΕΚ, λίγες μέρες πριν πάει στη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 24 και είναι 10ος.

Η αναμέτρηση άρχισε με τον ΠΑΟΚ να θέλει αμέσως να πάρει τα ηνία. Ο Κωνσταντέλιας είχε σουτ που κατέληξε λίγο άουτ. Ο Πανσερραϊκός με τον Ουάρντα είχε καλή προσπάθεια στο 15’, χωρίς όμως να απειληθεί ο Ζίβκοβιτς. Στο 27’ ξανά ο Κωνσταντέλιας δοκίμασε να απειλήσει με σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Το φάουλ του Μουργκ δεν απείλησε στο 38’, ενώ αμέσως μετά ο Ουάρντα είχε επικίνδυνη σέντρα που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ντανκερλούι. Τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ μπήκε μπροστά στο σκορ.

Στο 45+2’ ο Γιόνι βρήκε αριστερά τον Κωνσταντέλια, αυτός πέρασε τον Διαμαντή και με ωραίο τρόπο νίκησε τον Χοβάν για το 0-1! Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια του «δικέφαλου» εντός εστίας και είχε αποτέλεσμα σε ένα ημίχρονο όπου δεν υπήρχαν φάσεις ουσιαστικά.

Ο Μουργκ στο 51’ εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ. Επτά λεπτά μετά, ο Γουλέρι συνδυάστηκε ωραία με τον Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να σουτάρει και τον Ζίβκοβιτς να διώχνει. Ο Ντανκερλούι στη συνέχεια σούταρε άουτ. Στο ίδιο λεπτό η κεφαλιά του Μπέργκστρομ πέρασε έξω.

Ο Οζντόεφ στο 61’ σούταρε με την μπάλα να κοντράρει, ενώ ένα λεπτό μετά ο Ντεσπόντοφ απείλησε εκτός περιοχής. Με εξαιρετικό σουτ ανάγκασε τον Χοβάν σε εντυπωσιακή επέμβαση με το ένα χέρι.

Το σουτ του Στάικου στο 68’ δεν απείλησε τον Ζίβκοβιτς, ενώ ένα λεπτό μετά άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Ο Μορέιρα μετά από μαρκάρισμα στον Σβάμπ, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας τον Πανσερραϊκό με δέκα παίκτες.

Οι Σερραίοι απείλησαν στο 76’ με το σουτ του Σοφιανού να φεύγει δίπλα απ’ την εστία του ΠΑΟΚ. Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο Ντεσπόντοφ που σούταρε εντός περιοχής, είδε τον Χοβάν να σώζει την ομάδα του.

Ο Μέργκστρομ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ στο 81’, ενώ στο 83’ ο Πανσερραϊκός έμεινε με 9 παίκτες. Ο Δεληγιαννίδης αποβλήθηκε για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Τάισον.

Στο 90’ «κλείδωσε» η νίκη του ΠΑΟΚ, όταν από προσπάθεια του Ράφα Σοάρες ο Πεταυράκης άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Με το 0-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Μορέιρα, Οικονόμου – Σβαμπ.

Κόκκινες: Μορέιρα, Δεληγιαννίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Θυμιάνης (24’ Μπέργκστρομ), Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Οικονόμου (66’ Στάικος), Πηλέας (65’ Σοφιανός), Ουάρντα, Ντανκερλουί, Γούλερι (75’ Μούργος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (73’ Ράφα Σοάρες), Κετζιόρα, Νάσμπεργκ, Ότο, Σβαμπ (90’+2’ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (63’ Μάρκος Αντόνιο), Μουργκ (63’ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (73’ Μπράντον).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments