Αθλητισμός

ΠΑΟ ΑΡΗΣ: Μπακασέτας και Ιωαννίδης έδωσαν τις λύσεις [2-0]

ΠΑΟ ΑΡΗΣ: Μπακασέτας και Ιωαννίδης έδωσαν τις λύσεις [2-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [367612] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στους 58 βαθμούς η ΑΕΚ, 57 έχει ο ΠΑΟΚ, 55 οι Πράσινοι και 53 ο Ολυμπιακός

Με τον Μπακασέτα να ανοίγει το σκορ στο 3ο λεπτό και τον Ιωαννίδη να βρίσκει δίχτυα στο 52′ με εκτέλεση πέναλτι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 2-0, επέστρεψε στα τρίποντα μετά τη γκέλα με την Κηφισιά και είναι στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League και την έναρξη των play off.

Οι Πράσινοι δεν σκέφτονταν τίποτα άλλο πλην της νίκης ώστε να μη χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου και ξεκίνησαν απλά τέλεια στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπακασέτα μετά την πάσα του Παλάσιος. Ένα γκολ που μέτρησε μετά την εξέταση του VAR αφού αρχικά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο Αργεντίνος, ο οποίος τελικά καλυπτόταν.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Τσέριν (80’ Αράο), Παλάσιος (79’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (89’ Βιλένα), Μπερνάρ (91′ Λημνιός), Ιωαννίδης (80’ Σπόραρ).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Μοντόγια (72’ Φεράρι), Νταρίντα, Ζιλ (71’ Βέλεθ), Τζούρασεκ (46’ Γκαρθία), Σουλεϊμάνοφ (84’ Φετφατζίδης), Ζαμόρα, Μορόν (46’ Ανσαριφάρντ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments