Ζώδια

Μηνιαίες Προβλέψεις από 19/02 έως 20/03: Όλα στον απόλυτο βαθμό

Μηνιαίες Προβλέψεις από 19/02 έως 20/03: Όλα στον απόλυτο βαθμό

Πηγή Φωτογραφίας: PIXABAY.COM

Στις 28, θα γίνουν τρεις συνολικά σύνοδοι!

Ο Ήλιος εγκαταλείπει τον Υδροχόο στις 19/2 και ξεκινάει ο μήνας των Ιχθύων! Στις 22, έχουμε την πιο ερωτική όψη όλων, την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη που θα φέρει αξιόλογες ευκαιρίες στον έρωτα, έντονα συναισθήματα και πάθος, κυρίως για τα Σταθερά του 1ου δεκαημέρου. Στις 23, περνάει και ο Ερμής στους Ιχθύς, ενώ την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων που θα φέρει εξελίξεις και γεγονότα στα Μεταβλητά περισσότερο του 1ου δεκαημέρου, αν και λόγω συμμετοχής Κρόνου, τα εμπόδια και οι δυσκολίες θα υπάρξουν οπωσδήποτε. Στις 25 και 27 του μήνα, η Αφροδίτη και ο Άρης αντίστοιχα, που βρίσκονται στον Υδροχόο, θα τετραγωνίσουν τον Δία. Τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως του Σταθερού Σταυρού θα έχουν επιπόλαιη συμπεριφορά και θα πάρουν αρκετά παράτολμα και αχρείαστα ρίσκα.

Στις 28, θα γίνουν τρεις συνολικά σύνοδοι! Πρώτα κλείνει ο Ήλιος με τον Ερμή, έπειτα ο Ερμής με τον Κρόνο και τέλος ο Ήλιος και ο Κρόνος μεταξύ τους. Θα επηρεαστούν τα 1α δεκαήμερα, περισσότερο των Μεταβλητών ζωδίων, και οπωσδήποτε θα πρέπει να δείξουν προσαρμοστικότητα στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν, αλλά και την ανάλογη σοβαρότητα στις αποφάσεις τους και στην διαχείριση των καταστάσεων. Στις 3/3, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα φέρει απότομες αλλαγές και μάλλον δυσάρεστες εκπλήξεις στα 2α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως του Σταθερού Σταυρού, περισσότερο σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 10/3 επηρεάζει τους ίδιους και φτάνουν τα πράγματα στα άκρα λόγω υπερβολικά μεγάλων εντάσεων και ομηρικών καβγάδων.

Την ίδια ημέρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων υπόσχεται καινούριες αρχές και νέα δεδομένα στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, περισσότερο στους Μεταβλητούς. Αυτοί όμως είναι που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις επιλογές τους και να είναι επιφυλακτικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω τους, αφού η σύνοδος Ερμή- Ποσειδώνα στις 8/3 και η σύνοδος Ήλιου- Ποσειδώνα στις 17 θολώνει την κρίση τους και τους κάνει συχνά θύματα εκμετάλλευσης. Στις 10 του μήνα, επίσης, ο Ερμής περνάει στον Κριό και αρχίζουν να προωθούνται καλύτερα θέματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής των Παρορμητικών και στις 11 η Αφροδίτη στους Ιχθύς, από όπου και θα χαρίσει τύχη και εύνοια στα Μεταβλητά ζώδια περισσότερο. Ο Άρης θα παραμείνει για ολόκληρο τον μήνα των Ιχθύων στον Υδροχόο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments