Ελλάδα

Βόλος: Μαθητής πήγε στο νοσοκομείο με ένα πόμολο καρφωμένο στο χέρι του

Βόλος: Μαθητής πήγε στο νοσοκομείο με ένα πόμολο καρφωμένο στο χέρι του

Πηγή Φωτογραφίας: Οι γιατροί επέστρεψαν το πόμολο στο σχολείο/ GEGONOTA.NEWS

Το πόμολο ήταν σφηνωμένο στο μπράτσο του παιδιού που ούρλιαζε από τους πόνους.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης, ένας 11χρονος μαθητής δημοτικού, καθώς στο χέρι του καρφώθηκε το πόμολο της πόρτας.

Το παιδί οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο με το πόμολο να είναι σφηνωμένο στο μπράτσο του, ενώ ούρλιαζε από τους πόνους.

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό», τόνισαν οι γιατροί

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό. Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη. Το πόμολο δεν ηταν αιχμηρό, φαινόταν πως ηταν παλιό, κι’ όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς δεν είχαν πειραχθεί αγγεία» τόνισε γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και έγινε επέμβαση αφαίρεσης. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών το παιδί είναι καλά στην υγεία του και το απόγευμα της Πέμπτης πήρε εξιτήριο.

Επέστρεψαν το πόμολο στο σχολείο

Ο γιατρός που ανέλαβε να εγχειρήσει το παιδί, δήλωσε στα gegonota.news πως ήταν πολύ ψύχραιμο μετά την εξέτασή του στο Τμήμα Επειγόντων.

«Ήταν ψύχραιμος, συνεργάσιμος. Βγάλαμε το πόμολο και το έδωσα στους γονείς του να το επιστρέψουν στο σχολείο. Το πόμολο αφαιρέθηκε και ήταν άθικτο γι΄αυτό και το έδωσα πίσω ώστε να το ξαναβιδώσουν. Το παιδί είναι σε άριστη ψυχολογία και πολύ καλά , παρά την περιπέτεια ” δήλωσε ο γιατρός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments