Αθλητισμός

Η ΑΕΚ απάντησε στον Πλάθα: Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε!

Η ΑΕΚ απάντησε στον Πλάθα: Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ Betsson στις καταγγελίες του πρώην προπονητή της, Ζοάν Πλάθα, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Ισπανία έκανε λόγο για απλήρωτους παίκτες και προσωπικό, όταν ήταν τεχνικός της Ένωσης.

Η ΑΕΚ Betsson με ανακοίνωσή της απάντησε στις καταγγελίες του Ζοάν Πλάθα και τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Ισπανού προπονητή

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ Betsson στις καταγγελίες του πρώην προπονητή της, Ζοάν Πλάθα, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Ισπανία έκανε λόγο για απλήρωτους παίκτες και προσωπικό, όταν ήταν τεχνικός της Ένωσης.

Με ανακοίνωσή της, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ απάντησε στον Ισπανό τεχνικό και αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του πρώην προπονητή της -δίχως να τον κατονομάσει- έπειτα από τους ισχυρισμούς του, σε συνέντευξή του σε ισπανικό Μέσο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ασυλία τελείωσε!

Από σεβασμό στην παλαιά διαδρομή του, και επειδή από επιλογή δεν μπήκαμε στη διαδικασία μεσούσης της περιόδου -με την Ομάδα ν’ αγωνίζεται- ν’ αποκαλύψουμε πραγματικά περιστατικά τα οποία προκάλεσαν και το «διαζύγιο», αναλαμβάνοντας μάλιστα και ευθύνες που δεν μας αναλογούν, δεν πρόκειται ν’ απαντήσουμε άμεσα στα όσα «δήλωσε» ο τέως προπονητής μας, παρότι μας προκαλεί κατάπληξη γιατί επέλεξε τώρα, μετά από τόσο καιρό, και πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις της Ομάδας μας για να μιλήσει…

Πάγια τακτική της Διοίκησης της ΑΕΚ BETSSON BC ήταν/είναι να μην απαντά σε κάποιους προπονητές/αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της Ομάδας μας ανεξάρτητα με τα όσα ενδεχομένως έλεγαν μετά τη φυγή τους, και «τρώγαμε» αδίκως και άγριο «ξύλο» από Μ.Μ.Ε. Αυτή η τακτική μας δεν εκτιμήθηκε όμως.

Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε!

Όσοι αρέσκονται σε ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ και βάλλουν κατά των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας της Α.Ε.Κ. θα οδηγούνται πλέον στη Δικαιοσύνη. Ο τέως προπονητής μας θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου, με δική του ευθύνη.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα τοποθετηθούμε αναλυτικά και με λεπτομέρειες σε όσα έγιναν ή δεν έγιναν.

Προσώρας είμαστε υποχρεωμένοι να προσηλωθούμε στους στόχους μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments