Αθλητισμός

ΟΦΗ ΠΑΟ: Έπεσαν στην 4η θέση οι πράσινοι [2-2]

ΟΦΗ ΠΑΟ: Έπεσαν στην 4η θέση οι πράσινοι [2-2]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

ΟΦΗ ΠΑΟ: Έπεσαν στην 4η θέση οι πράσινοι [2-2]

Σε ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε πολλές ευκαιρίες, έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έπεσε στην 4η θέση, μπαίνοντας στα play off στο -4 από την κορυφή.

Οι πράσινοι, ωστόσο, έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία για το πέναλτι με το οποίο ο Ισέκα έκανε το 2-1, καθώς ο VAR Παπαπέτρου κάλεσε τον διαιτητή Βεργέτη να δει τη φάση με τους Τσέριν και Λάρσον και δεν του έδειξε τα τρία ριπλέι που φαινόταν ότι δεν υπάρχει επαφή, αλλά το μοναδικό που είναι σε γωνία που φαινόταν να υπάρχει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: 25’ Τοράρινσον, 42’ Βούρος, 49’ Μπάκιτς, 80’ Αμπάντα, 81’ Ισέκα, 90’+3’ Λουκάο – 14’ Βαγιαννίδης, 25’ Μπακασέτας, 90’+5’ Ακαϊντίν

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Μπάκιτς (74’ Γκλάζερ), Μπακού (74’ Λουίζ Φελίπε), Αποστολάκης (59’ Αμπάντα), Χιμένεθ (59’ Ριέρα), Ισέκα (87’ Λουκάο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (70’ Κώτσιρας), Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα (70’ Σπόραρ), Τσέριν, Παλάσιος (70’ Μαντσίνι), Μπακασέτας, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments