Lifestyle

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Συζήτησα με τον γιο μου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Συζήτησα με τον γιο μου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Studio4_ert

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δύσκολο το φλερτ το 2024»

Στην εκπομπή Γεια σου μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει επειδή στράφηκε και στο τραγούδι, ενώ μοιράστηκε και τη συζήτηση που είχε με τον γιο της υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

«Σε κάποιους δεν αρέσει που είμαι ηθοποιός και τραγουδάω. Μπορεί να θέλουν τα πράγματα σε κουτάκια, αλλά μπορείς, αν δε σου αρέσει, να μην έρθεις. Σε λαϊκή πίστα δεν θα μπορούσα να υπάρξω, δεν είναι ο χώρος μου. Σαν θεατής πάω και περνάω τέλεια» είπε σε πρώτο χρόνο η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

«Το τραγούδι που είπαμε με τον Θοδωρή Μαραντίνη στα Madwalk ήταν από τα αγαπημένα μου, οπότε όταν μου το πρότεινε, είπα αμέσως ναι. Το χάρηκα πολύ. Έχω ακούσει ότι πρώτα είχε προταθεί στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά δεν έχω ιδέα. Πάντως είναι θεά. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο άτομο και της εύχομαι καλή επιτυχία γιατί είναι αστέρι» απάντησε για τη συμμετοχή της στα Madwalk που είχε συζητηθεί.

Σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε ότι «έχω συζητήσει με τον γιο μου, Μάξιμο, για τα ομόφυλα ζευγάρια και το νομοσχέδιο. Ο Μάξιμος έχει φίλους που έχουν δυο μπαμπάδες. Είναι δεδομένο για μας ότι οι οικογένειες έχουν διάφορες μορφές. Του έχω πει και για το νομοσχέδιο, και τα πάντα. Τα λέμε όλα με τον Μάξιμο. Χάρηκε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments