Lifestyle

Πέτρος Λαγούτης: «Το μόνο πράγμα που δεν τζόγαρα ήταν η σχέση με τα παιδιά μου»

Πέτρος Λαγούτης: «Το μόνο πράγμα που δεν τζόγαρα ήταν η σχέση με τα παιδιά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Studio4_ert

Πέτρος Λαγούτης: Η σχέση μου με τα παιδιά μου ο μόνος λόγος που δεν ξεπέρασα και το τελευταίο όριο

Έξι χρόνια μετά την απεξάρτησή του από τον τζόγο, ο Πέτρος Λαγούτης έκανε μια αναδρομή στη σκοτεινή περίοδο, κατά την οποία πάλευε με τον εθισμό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Διονύσης / Dennis (@analytis.mp3)

Ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», μεταξύ άλλων, ότι η σχέση του με τα παιδιά του, «ήταν το μοναδικό πράγμα που δεν τζόγαρα».

Πιο αναλυτικά, ο Πέτρος Λαγούτης ανέφερε στην εκπομπή: «Όπως όλοι οι εθισμοί είναι κι αυτός ένας εθισμός που σε τρώει από μέσα. Και αυτός ο εθισμός έχει την παγίδα που δεν φαίνεσαι εξαρχής. Μπορείς να κρύβεσαι για πολύ καιρό. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το πράγμα βασανίζονται πολύ με όλους τους τρόπους. Και πρακτικά και συναισθηματικά και οικονομικά και επαγγελματικά. Ήταν μια περιπέτεια, ένας δύσκολος δρόμος. Έχουν περάσει έξι χρόνια από όταν αποφοίτησα από το ΚΕΘΕΑ. Είναι ένα πράγμα που τελικά έδρασε εφευρετικά, με βοήθησε να αλλάξω πράγματα μέσα μου».

Ο ίδιος συνέχισε, μιλώντας για τα παιδιά και αποκάλυψε, τι του είχε πει η τότε σύζυγός του, Μυρτώ Αλικάκη.

«Άλλαξα πράγματα στον ίδιο μου τον εαυτό που είμαι πολύ χαρούμενος που τα άλλαξα. Νομίζω ότι τα παιδιά μου ήταν πάντα αυτό που δεν με άφηνε να υπερβώ και το τελευταίο όριο. Αυτά μπορούν να σε οδηγήσουν παντού. Ήρθε μια στιγμή που ήρθε η Μυρτώ και ήμουν ενεργά εθισμένος και μου λέει “όλοι μου λένε ότι ενώ είσαι μέσα σε αυτό είσαι δίπλα στα παιδιά”. Ήταν το μόνο που δεν τζόγαρα, τη σχέση με τα παιδιά μου» ανέφερε.

Τέλος, ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για τις στιγμές που τον άγχωσαν στο παρελθόν, ως πατέρα.

Όπως είπε: «Highlights ήταν οι δύο γεννήσεις, η πρώτη φορά που αρρώστησε ο πρώτος και νόμιζα ότι θα πεθάνει. Παιδικός σταθμός, η αρχή. Πρώτες μέρες γενικά! Η διαφορετικότητα, ενώ είναι δύο πλάσματα από τους ίδιους ανθρώπους, από την αρχή το βλέπεις και είναι δύο άνθρωποι. Τα παιδιά είναι μικροί άνθρωποι. Στην αρχή ήταν η Μυρτώ πιο ψύχραιμη. Ήταν πιο του “να τους δώσουμε ελευθερίες, να νιώσουν εμπιστοσύνη”. Την άκουσα και βγήκαμε κερδισμένοι από όλο αυτό. Για τον Δημήτρη επειδή το πέταξε ότι και να μπει σε σχολή θα μπει σε δραματική λέω “δεν τη γλιτώσαμε”».

Τέλος, για τον άλλο του γιο, ο ηθοποιός σχολίασε:

«Ο άλλος είναι μεγαλύτερη μουσίτσα. Και τώρα που ξέρω ότι διαβάζει για να περάσει, δεν ξέρω τι θα μου πει του χρόνου. Είναι πιο εσωστρεφής και απρόβλεπτος. Αυτά τα δύο παιδιά και εξωτερικά και εσωτερικά έχουν κάνει ένα πράγμα που λες “μου θυμίζει εμένα”, λες “πώς το πήγε έτσι;”. Έχουν πάρει και από τους δυο μας περισσότερα καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments