Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: «Πάντως ρε παιδί μου είναι κούκλος! Θα μου άρεσε να τον…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Πάντως ρε παιδί μου είναι κούκλος! Θα μου άρεσε να τον…»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Μαγεμένη η Καινούργιου με τον Στάθη Σχίζα - «Kάτσε μην τον ερωτευτώ και πηγαίνουμε στο μαγαζί του»

Ο Στάθης Σχίζας αποτελεί έναν από τους φετινούς παίκτες του Just the 2 of us με τον επιχειρηματία να έχει μαγέψει το κοινό όχι τόσο με τις τραγουδιστικές τους ικανότητες, αλλά με την εξωτερική του εμφάνιση και την απαράμιλλη γοητεία του.Τη Δευτέρα 4/3 η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τα σχόλια της στον αέρα του Super Κατερίνα για τον επιχειρηματία με την ίδια να παραδέχεται ανοιχτά, πως τον βρίσκει ”κούκλο” και πως θα της άρεσε πολύ να τον χαζεύει.

View this post on Instagram

A post shared by Σχιζας Σταθης🇬🇷 (@schizas_stathis)

Η συζήτηση μάλιστα δε σταμάτησε εκεί με την παρουσιάστρια να αναφέρει, πως θα αρχίσει να πηγαίνει στο καινούργιο μαγαζί του Σχίζα στο Κολωνάκι. Από τη μεριά του πάντως ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε, πως προτιμάει τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Τα κολακευτικά σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για το Στάθη Σχίζα

«Πάντως ρε παιδιά ο Σχίζας είναι κούκλος, που μιλάμε και για προσωπικά δικά του…Θα μου άρεσε να τον χαζεύω. Πολύ όμορφος είναι και να μη μιλήσει μπορεί. Kάτσε μην ερωτευτώ τον Σχίζα και σε παίρνω και πηγαίνουμε στο μαγαζί του για παρακολούθηση και δεν το πιστεύεις», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Ο Σχίζας για εμένα είναι ένας ωραίας άντρας αλλά στερείται ένα ”α” στερητικό. Δεν είναι. Είναι βραδυφλεγής για να δημιουργήσει ταραχή. Ο Βασάλος έχει ένα πονηρό βλέμμα, είναι κούκλος στα χαρακτηριστικά. Τι σχέση έχει ο μεν με τον δε;».

«Άσε με ρε παιδί μου, έχω τα γούστα μου και εγώ, εσένα βρήκαμε; Δεν σε ρωτήσαμε. Το ότι θα τσακωθούμε για άντρα δεν το περίμενα. Ετοιμάσου θα σε πάω μαγαζί Σχίζα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments