Οδηγός

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις στη δημοτική αστυνομία

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις στη δημοτική αστυνομία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Την Πέμπτη 7 Μαρτίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις  1.213 μόνιμες προσλήψεις στη δημοτική αστυνομία οι οποίες θα γίνουν για πρώτη φορά μέσω ΑΣΕΠ. 

Ξεκινούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου οι αιτήσεις για τις μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στη δημοτική αστυνομία

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις  1.213 μόνιμες προσλήψεις στη δημοτική αστυνομία οι οποίες θα γίνουν για πρώτη φορά μέσω ΑΣΕΠ.

Μεγάλοι «χαμένοι» την προκήρυξης οι άνω των 35 καθώς το ηλικιακό όριο που θέτει η προκήρυξη ορίζει ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ΜΟΝΟ όσοι έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από 1η Ιανουαρίου 1989 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2004 (20 έως 35 έτη).

Επιπλέον κρίνεται απαραίτητη η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας καθώς και η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Τέλος οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 μ. οι γυναίκες και 1,70 μ. οι άνδρες και να έχουν την ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και τα διανοητικά προσόντα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης τους.

Σε δεύτερο και τελικό στάδιο οι υποψήφιοι που θα κριθούν κατάλληλοι υγειονομικά υποβάλλονται σε αθλητικές δοκιμασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Δρόμο 100 μ. σε χρόνο 16΄΄ (μία προσπάθεια). Δρόμο 1.000 μ. σε χρόνο 4′ και 20΄΄ (μία προσπάθεια). Άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1.00 μ. (τρεις προσπάθειες). Άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μ. (τρεις προσπάθειες). Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον 4,50 μ., ως μέσο όρο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι (τρεις προσπάθειες ανά χέρι).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments