Πολιτική

Πολιτική κόντρα για τα e-mails της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου – «Είναι θεωρία συνωμοσίας» [vid]

Πολιτική κόντρα για τα e-mails της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου – «Είναι θεωρία συνωμοσίας» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Στιγμιότυπο από την τέταρτη ημέρα εργασιών του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, Σάββατο 29 Απριλίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Κάποια κόμματα προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι αυτό που έκανα εγώ έχει σχέση με την επιστολική ψήφο, δεν έχει» ξεκαθάρισε η κυρία Ασημακοπουλου.

Πολιτική κόντρα έχει φέρει η υπόθεση με τα emails απόδημων Ελλήνων που έφθασαν στα χέρια της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. «Εγώ διάβασα την απάντηση της κ. Ασημακοπούλου που ανέφερε πως αυτά τα mail τα είχε συγκεντρώσει από διάφορες δράσεις που είχε κάνει τα τελευταία χρόνια. Το υπουργείο δεν μπορεί να έχει δώσει mail. Μπορείς επίσημα να το αιτηθείς και εκεί δεν αναγράφεται το mail. Αυτό γίνεται μόνο από προσωπικό αρχείο που έχει οπ βουλευτής και πάντα έπειτα από άδεια. Κράτησα την δήλωσή της που εξήγησε», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στο MEGA.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας ανέφερε πως, «εγώ δεν έχω εκλογικούς καταλόγους. Για να πάρεις εκλογικούς καταλόγους από το υπ. Εσωτερικών πρέπει να το αιτηθείς. Άρα αν η κ. Ασημακοπούλου έχει αιτηθεί κάτι τέτοιο πρέπει να το αποδείξει. Το υπ. Εσωτερικών λέει ότι δεν έδωσε τίποτα. η κ. Ασημακοπούλου έστειλε mail σε ανθρώπους που δεν έχουν πάει ποτέ να παρακολουθήσουν την κ. Ασημακοπούλου. Ένας μάλιστα είναι και συγγενής μου και διαμένει στην Μεγάλη Βρετανία, είναι καθηγητής, και έλαβε mail ένα newsletter. Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Ο συγγενής μου δεν είναι συριζαίος αλλά ούτε έχει σχέση με τη ΝΔ. Υπάρχει ερωτηματικό για το θέμα της επιστολικής ψήφου. Είναι ασφαλής ο τρόπος που θα γίνει η επιστολική ψήφος;».

Ο κ. Καραγκούνης αποκρίθηκε πως η σύνδεση της επιστολικής ψήφου με το newsletter είναι ατυχής.

«Δεν μπορούν να συνδεθούν αυτά, είναι θεωρία συνωμοσίας».

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Δεν ήρθαν στα χέρια μου τα ονόματα των ανθρώπων που γράφονται για την επιστολική ψήφο την θέση της ότι δεν έλαβε ποτέ τη λίστα των ανθρώπων που γράφτηκαν για την επιστολική ψήφο εξέφρασε μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφορικά με τα mail που έστειλε σε Έλληνες του εξωτερικού για τις ευρωεκλογές.

«Αυτό που έκανα εγώ, είναι ότι έστειλα ένα newsletter σε μια λίστα αποδεκτών που έλεγε ότι σε 100 ημέρες έχουμε ευρωεκλογές, έχει καθιερωθεί και η επιστολική ψήφος και ρωτούσα: σας ενδιαφέρουν τα θέματα των ευρωεκλογών και οι δικές μου δράσεις και μόνο αν πατήσουν εγγραφή αποστέλλεται ενημερωτικό υλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάποια κόμματα προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι αυτό που έκανα εγώ έχει σχέση με την επιστολική ψήφο, δεν έχει» ξεκαθάρισε η κυρία Ασημακοπουλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments