Πολιτική

Στα άκρα η κόντρα Κασσελάκη – Γεωργόπουλου: Μετά την απόλυση έρχεται και διαγραφή

Στα άκρα η κόντρα Κασσελάκη – Γεωργόπουλου: Μετά την απόλυση έρχεται και διαγραφή

Πηγή Φωτογραφίας: creta24.gr, Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, για όσα ανέφερε σήμερα σε ανάρτησή του, αλλά και με παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας για διαγραφή του από το κόμμα απειλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρώην γενικό διευθυντή του κόμματος, ο οποίος απολύθηκε με εντολή του Στέφανου Κασσελάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαψεύδει τον πρώην γενικό διευθυντή του κόμματος και ο πρόεδρος της Left Media

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, για όσα ανέφερε σήμερα σε ανάρτησή του, αλλά και με παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας για διαγραφή του από το κόμμα απειλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρώην γενικό διευθυντή του κόμματος, ο οποίος απολύθηκε με εντολή του Στέφανου Κασσελάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

Πηγές της Κουμουνδούρου, ανέφεραν πως ο Θύμιος Γεωργόπουλος ψεύδεται τόσο σχετικά με την «εξωχώρια εταιρεία» στην οποία αποδίδει τη δανειοδότηση της Left Media, όσο και για τους χρόνους κατά τους οποίους τα λεφτά εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι 20.000 ευρώ για τα δώρα Χριστουγέννων, είχαν μπει στα ταμεία στις 21/12/2023 ενώ και οι υπόλοιπες 210.000 ευρώ έφτασαν στα ταμεία της Left το πρωί και όχι το απόγευμα της Παρασκευής, πριν ξεκινήσουν οι καταβολές.

Παράλληλα στον ΣΥΡΙΖΑ, υπό το φως των εξελίξεων, δήλωναν δικαιωμένοι για την απόφαση να λήξουν τη συνεργασία με τον Θύμιο Γεωργόπουλο.

Έσπασε τη σιωπή του ο Θύμιος Γεωργόπουλος

Τη σιωπή του έσπασε λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίησή της ξαφνικής του απόλυσης από τη θέση του γενικού διευθυντή (και οικονομικού υπευθύνου) του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θύμιος Γεωργόπουλος, αναφέροντας σε ανάρτησή του πως το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη δεν χρησιμοποιήθηκε τελικώς ποτέ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι των κομματικών ΜΜΕ καθώς «το Δώρο Χριστουγέννων είχε καταβληθεί ήδη την Πέμπτη 21/12 και η μισθοδοσία των εργαζομένων για Δεκέμβριο την Παρασκευή το πρωί» ενώ τα λεφτά μπήκαν στον λογαριασμό της Left Media το απόγευμα.

Τα χρήματα τα οποία έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, του επεστράφησαν σύμφωνα με τον Θύμιο Γεωργόπουλο στις 4 Ιανουαρίου. Ο πρώην γενικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται στην ανάρτησή του «Ποιος, παρά την άρνηση μου, ζήτησε την Τετάρτη το απόγευμα 27/12/2023 να δανείσει το ΚΟΜΜΑ και διέρρευσε σε όλα τα ΜΜε ότι ο πρόεδρος Κασσελάκης ήδη είχε δώσει χρήματα στο ΚΟΜΜΑ» φωτογραφίζοντας τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments