Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν ανοίγεις την πόρτα της προσωπικής σου ζωής, δεν μπορείς να πεις…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν ανοίγεις την πόρτα της προσωπικής σου ζωής, δεν μπορείς να πεις…»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Katerina Kainourgiou Official

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι κάποιοι άνθρωποι, όπως εμείς που κάνουμε τις καθημερινές εκπομπές, εγώ ο Λιάγκας, η Σκορδά, η Μενεγάκη»

Την άποψή της για το πώς οι celebrities διαχειρίζονται την προσωπική τους ζωή και πώς την αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι, εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η εκπομπή της, έκανε αναφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Δημήτρη Λάλο να χωρίζει με τη σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια, η κάμερα της Super Κατερίνα, συνάντησε τον Γιώργο Αμούτζα, με τον οποίο ο Λάλος έχει συνεργαστεί και τον ρώτησε για αυτό το υποτιθέμενο διαζύγιο.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά το απόσπασμα, πήρε θέση και εξήγησε: «Πρέπει να υπάρχει μια διακριτικότητα. Είναι κάποιοι άνθρωποι, όπως εμείς που κάνουμε τις καθημερινές εκπομπές, εγώ ο Λιάγκας, η Σκορδά, η Μενεγάκη. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όταν έχουν ανοίξει την προσωπική τους ζωή και μας βάζω όλους σε αυτό, τους έχεις δει να μιλάνε για προσωπικά, να φωτογραφίζονται, να παντρεύονται, να χωρίζουν. Εκεί ο δημοσιογράφος, όχι ότι δικαιούται, αλλά δεν μπορείς να πεις και κάτι, εφόσον εσύ έχεις ανοίξει την πόρτα».

«Και συνήθως είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι, όπως οι ηθοποιοί. Δεν μπορείς να πεις π.χ. Ανδρέα εσύ ενώ έχεις κάνει γάμο με την κάμερα μέσα, α μετά γιατί το γράψατε; Καταλαβαίνεις πως το λέω. Ρίχνω λίγο το φταίξιμο όταν εκτίθενται τηλεοπτικά και προβάλουν τη ζωή τους, έχουν ανοίξει κι αυτοί λίγο το παράθυρο. Κάποιοι άλλοι δεν την προβάλουν καθόλου. Δεν σου δίνουν κανένα δικαίωμα να ασχοληθείς με την προσωπική ζωή τους. Οπότε εκεί είναι πολύ πιο δύσκολη η προσέγγιση», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου: «Θυμάμαι να κάνω έτσι και να φεύγουν τούφες…»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου σχετικά με το πρόβλήμα που της είχε αφήσει ο κορονοϊός, με αποτέλεσμα να χάνει τα μαλλιά της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε την προσωπική της εμπειρία. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο προσωπικό της βίωμα, όταν ήταν μαθήτρια λυκείου και από το άγχος, της έπεφταν τα μαλλιά.

«Κι εγώ το έχω βιώσει στο παρελθόν, όταν ήμουν κορίτσι. Ήταν τότε που έδινα Πανελλαδικές και είχα και πάρα πολλά ψυχοσωματικά που έπρεπε να αντιμετωπίσω τότε, όπως και πάρα πολλά παιδιά. Ήταν και οι χρονιές που δίναμε τα 13 μαθήματα. Θυμάμαι να κάνω έτσι και να φεύγουν τούφες», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δηλαδή, σε περιόδους άγχους, πάρα πολλές γυναίκες χάνουν τα μαλλιά τους. Τώρα δεν μιλάμε για ασθένειες κλπ. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη και να είμαστε καλά γιατί τώρα και βάζεις και βγάζεις και είναι το λιγότερο που θα πρέπει να μας απασχολεί… Να ‘μαστε καλά!», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments