Lifestyle

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις από επώνυμους» [vid]

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις από επώνυμους» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ stavros_zalmas_official

Ζαλμάς: «Τα media μού φέρθηκαν σκληρά, υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που ''βρωμίζει'' τη δημοσιογραφία»

Για τον ρόλο του στο Άγγιγμα Ψυχής, τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και το δημοσίευμα που τον ήθελε να είναι φορέας του AIDS, μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι…»

View this post on Instagram

A post shared by Stavros Zalmas (@stavros_zalmas_official)

Ο ηθοποιός μίλησε στο Mega Καλημέρα για την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στη δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω σωστή “χρήση” της τηλεόρασης γιατί φοβόμουν να μην “καώ”. Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο “περίεργους” τύπους, πιο… επικίνδυνους. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου το πρότειναν ποτέ», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους»

Για την επιρροή που είχε το «Άγγιγμα ψυχής» στον κόσμο ανέφερε:

«Το Άγγιγμα ψυχής προσπάθησα να φτιάξω μία οντότητα ιερέως, όπως θα ήθελα εγώ να είναι οι ιερείς. Ο ρόλος μου στο Άγγιγμα ψυχής δεν άρεσε καθόλου στην εκκλησία. Ένιωθαν ότι τους αποκαθήλωνε. Στα νιάτα μου ήμουν πολύ ωραίο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το “έκοψα μαχαίρι”, αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και έπιαναν. Είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο. Τα μίντια, μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που «βρομίζει» το επάγγελμα της δημοσιογραφίας».

«Αν συνέβαινε αυτό τώρα…» Ο Σταύρος Ζαλμάς τοποθετήθηκε για το δημοσίευμα που έγραφε ότι είναι φορέας του AIDS.

«Αν συνέβαινε αυτό τώρα, θα τους είχα κάνει μήνυση και θα είχα βγάλει πολλά χρήματα. Είχε γίνει το 1994 και τότε το aids αντιμετωπιζόταν σαν “πανούκλα”», σχολίασε.

Πώς είναι σαν σύντροφος ο Σταύρος Ζαλμάς;

«Σαν σύντροφος είμαι πάρα πολύ δοτικός. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Ποτέ δεν “έκλεισα τα ρολά”. Πολλές φορές δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και έκανα λάθος, τελικά. Στον έρωτα μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση και η αύρα που έχει κάποιος. Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω την διαδικασία της ερωτικής σχέσης και οδηγούμαι στον έρωτα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments