Αθλητισμός

ΑΡΗΣ Παναιτωλικός: Στον τελικό οι Θεσσαλονικείς με τον Παναθηναϊκό!

ΑΡΗΣ Παναιτωλικός: Στον τελικό οι Θεσσαλονικείς με τον Παναθηναϊκό!

Πηγή Φωτογραφίας: [367806] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS)

Επαγγελματική πρόκριση

Η εκτός έδρας νίκη με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό έκανε τη διαφορά για τον Άρη που έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» και σφράγισε έτσι την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε το προβάδισμα μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα και μπήκε στη ρεβάνς με στόχο το γρήγορο γκολ, έχοντας την πρώτη της στιγμή στο 8′ με το άστοχο συρτό σουτ του Σουλεϊμάνοφ. Στα επόμενα λεπτά, μετά το πρώτο 10λεπτο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση και από εκεί και πέρα τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να υπάρχει κάποια μεγάλη φάση.

Αυτή ήρθε στο 38′ και ήταν για τον Άρη με το πλασέ του Σαμόρα που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων μετά την κόντρα στον Μπ. Ντουάρτε, για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τη μεγάλη επέμβαση του Τσάβες στο δυνατό μακρινό σουτ του Σουλεϊμάνοφ.

Από εκεί και πέρα, στο β’ μέρος περίμεναν όλοι να δουν ποια θα ήταν η συμπεριφορά του Παναιτωλικού, ο οποίος ήταν και αυτός που έπρεπε οπωσδήποτε να σκοράρει ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης. Για να σκοράρεις, όμως, πρέπει να είσαι απειλητικός και αυτό δεν το κατάφερνε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Για την ακρίβεια, η ομάδα του Αγρινίου την ευκαιρία της στο 86′ με την κεφαλιά του Μπ. Ντουάρτε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και το 0-0 δεν άλλαξε, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια, περιμένοντας πλέον το μεγάλο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι (90′ Ζουλ), Βέλεθ (90′ Ρόουζ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (79′ Σαβέριο), Γκαρθία (60′ Φετφατζίδης), Σαμόρα, Μορόν (79′ Ανσαριφάρντ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν (80′ Λομόνακο), Μπρ. Ντουάρτε, Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες (80′ Τσιγγάρας), Φρ. Ντουάρτε (61′ Χουάνπι), Καρέλης (61′ Ζοάο Πέδρο), Σενγκέλια (72′ Ντίας).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments