Αθλητισμός

Champions League: Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν στους «8»

Champions League: Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν στους «8»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram psg, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν είναι από τη νύχτα της Τρίτης 5 Μαρτίου οι πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν μια θέση στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Βαυαροί αντέστρεψαν την άσχημη εικόνα στο πρωτάθλημα της χώρας τους ενώ οι Παριζιάνοι πέρασαν με δυο νίκες

Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν είναι από τη νύχτα της Τρίτης 5 Μαρτίου οι πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν μια θέση στα προημιτελικά του Champions League.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας ανέτρεψε το 0-1 της Ρώμης και έφτασε σε σκορ πρόκρισης νικώντας στο Μόναχο με 3-0 την Λάτσιο, ενώ οι Παριζιάνοι απέκλεισαν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με δύο νίκες, αφού μετά το Παρίσι (2-0) επικράτησαν και στο Σαν Σεμπαστιάν, με 2-1.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Saint-Germain (@psg)

Στη γεμάτη «Allianz Arena» η Μπάγερν έφτασε σε σκορ ισοφάρισης με τον Χάρι Κέιν στο 38΄ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης με τον Τόμας Μίλερ στο 45΄+2, για να φτάσει στο εμφατικό 3-0 με το δεύτερο γκολ του Κέιν, στο 66ο λεπτό, ενώ στο 71΄ ο Μίλερ «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι.

Στη «Reale Arena» η Παρί βρήκε το πρώτο γκολ με τον Μπαπέ στο 15΄ από ασίστ του Ντεμπελέ, ενώ ο ίδιος στο 56΄ ο Γάλλος άσος διπλασίασε, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μερίνο στο 89΄.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Bayern (@fcbayern)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments