Αθλητισμός

Κυνηγάει την πρόκριση ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μακάμπι

Κυνηγάει την πρόκριση ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μακάμπι

Πηγή Φωτογραφίας: [367737] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους «8» του Conference League απόψε (7/3, 19:45) απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Ολυμπιακός, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Conference League απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γεμάτο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους έχουν 6/6) μετρούν οι Πειραιώτες που θα θέλουν να διευρύνουν το σερί τους απέναντι στους Ισραηλινούς, με τον Βάσκο τεχνικό να αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του.

Στα αγωνιστικά, ο Ροντινέι παρά τις ενοχλήσεις που είχε αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύλων, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Αλεξανδρόπουλος με ενοχλήσεις στη μέση. Πιθανή ενδεκάδα είναι αυτή που ο Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε στη Βουδαπέστη, αποτλούμενη από τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Φορτούνη, Ελ Καμπί και Ποντένσε.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Στον αντίποδα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Ισραήλ (+1 από την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα) και διανύει μια εξαιρετική σεζόν στην Ευρώπη έχοντας σε δώδεκα αγώνες μόνο μια ήττα (2-0 από τη Γάνδη). Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός είναι οι τραυματίες Ντέρικ Λούκασεν, Ραζ Σλόμο και Σεράν Γεϊνί, όπως και ο Γιόνας Μαλέντε που δεν έχει δηλωθεί καν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Κρεγκ Πόουσον, κατηγορίας Elite, ορίστηκε από την UEFA, βοηθοί θα είναι οι επίσης Άγγλοι Σάιμον Μπένετ και Ίαν Χάσιν, ενώ στο VAR θα είναι ο Άγγλος Κρις Κάβανο με βοηθό τον Αυστριακό Τζάρεντ Γκάβαν Τζίλετ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments