Lifestyle

Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Να ντυθείς τις Απόκριες Δανάη Μπάρκα»

Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Να ντυθείς τις Απόκριες Δανάη Μπάρκα»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Super Κατερίνα

«Να σου κάνω πρόταση; Θέλεις; Μπάρκα. Δανάη Μπάρκα» είπε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσκος με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά.....

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν καλεσμένη σήμερα η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα μίλησαν για το αποκριάτικο καρναβάλι που διοργανώνει ο Δήμος Σαρωνικού που είναι αντιδήμαρχος η Ναταλί Κάκκαβα.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα παρουσιάσει το καρναβάλι που διοργανώνει η αντιδήμαρχος Ναταλί Κάκκαβα. Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Ναταλί Κάκκαβα τι να ντυθεί, αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε έτοιμη την πρότασή του.

«Να σου κάνω πρόταση; Θέλεις; Μπάρκα. Δανάη Μπάρκα» είπε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσκος με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά ήρεμα και να μην δίνει συνέχεια: «Δεν μου αρέσει να ντύνομαι τηλεοπτικές προσωπικότητες. Είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις, οπότε δεν θα ντυνόμουν ούτε Μπάρκα, ούτε Λιάγκας, ούτε Φαίη… Ποιοι άλλοι είναι απέναντι; Ούτε Μενεγάκη. Αυτό».

Η Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της εκπομπής της συζήτησαν για τα βίντεο που αναρτά η Ιωάννα Τούνη, ύστερα από την πλαστική που έκανε στη μύτη.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε ότι δεν είναι τόσο επώδυνη μια τέτοια επέμβαση, με την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» να αντιδρά, μιας και έχει υποβληθεί σε τέτοια επέμβαση.

«Παιδιά εγώ που την είχα κάνει πριν 20 χρόνια, ήταν πολύ δύσκολο. Πολύ πιο δύσκολη από το στήθος» είπε στον τηλεοπτικό αέρα.Στην πορεία ο Γιάννης Πουλόπουλος που είπε ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη και είπε ότι δεν έκανε ολική νάρκωση. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε: «Δεν γίνεται Γιάννη μου να μην έκανες ολική, διάφραγμα θα έκανες. Εγώ θυμάμαι ήμουν παιδάκι και οι γονείς μου είχαν τρελαθεί γιατί έκανα 7 ώρες, έκανα και πλαστική και διάφραγμα, πολύ δύσκολο χειρουργείο. Γιάννη μου δεν έχεις φτιάξει τη μυτούλα σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments