Ζώδια

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03/2024 φέρνει ελπίδα και νέες προοπτικές σε 4 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03/2024 φέρνει ελπίδα και νέες προοπτικές σε 4 ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Στις 10 Μαρτίου 2024 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που έρχεται να μας δώσει ελπίδα και μία διέξοδο αισιοδοξίας μέσα στις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, που αφορά τις φιλοδοξίες, την καριέρα, τα επαγγελματικά σας σχέδια και τους στόχους σας και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και τον Ουρανό. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και μάλιστα ξαφνικά; Διότι με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στον τομέα της καριέρας και επιτέλους να καταξιωθείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας (ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά), να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά και θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου. Και επειδή ο Ερμής την ίδια μέρα προχωράει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Αν θεωρείτε ότι το προηγούμενο διάστημα δώσατε πολλά στην εργασία σας και δεν ανταμειφθήκατε αναλόγως, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσετε προαγωγή, να πάρετε αύξηση, να μετακινηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο ή και να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς. Οι προτάσεις δεν θα λείψουν, αλλά και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να γίνουν γνωστές οι προθέσεις σας. Αν ψάχνετε δουλειά η Νέα Σελήνη σας ευνοεί, οπότε στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μην σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Επίσης ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση μαζί με τις ευκαιρίες να έρθουν και κάποια μπερδέματα, αφού οι αλλαγές πολλές φορές φέρνουν πιέσεις. Μπορεί, για παράδειγμα, να δεχτείτε μια υπέροχη επαγγελματική πρόταση, αλλά να έχετε δεσμευτικό συμβόλαιο σε μια άλλη εταιρεία και να ψάχνετε να βρείτε πώς να το σπάσετε ή μπορεί να σας ανακοινώσουν το τέλος μιας συνεργασίας και να στεναχωρηθείτε πολύ, αλλά στη συνέχεια μπορεί να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να δείχνει και μια χωροταξική αλλαγή είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το φεγγάρι φέρνει νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις», αφού σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς η Νέα Σελήνη ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως από το πουθενά να προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι και τελικά να δημιουργήσετε μια ενθουσιώδη σχέση που θα σας συνεπάρει και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να ταιριάξετε με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από τα στάνταρτ και τις προτιμήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Αυτό το φεγγάρι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος. Μπορεί λοιπόν να κάνετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Βέβαια, μην ενθουσιάζεστε αν ακούτε υποσχέσεις που σας φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, προσπαθήστε να εξετάζετε τα πάντα στη λεπτομέρεια τους και παραμείνετε γειωμένοι, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο που έχετε την επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει επιρρεπείς στις εξαπατήσεις.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ Αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην οικογένεια και στο σπίτι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και σας ζητά να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή αναδιακόσμηση του χώρου σας, ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Και επειδή με τη Νέα Σελήνη είναι η καλύτερη εποχή για να φρεσκάρετε την ενέργεια του σπιτιού, είναι ευκαιρία να καθαρίσετε τους χώρους, να πετάξετε ό,τι δεν χρειάζεστε ή να τα χαρίσετε σε όσους τα έχουν ανάγκη. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν σε θέματα ακινήτων και περιουσιακά και ίσως τώρα να βρείτε ξαφνικά την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Από την άλλη, είναι μια καλή περίοδος να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια, τους συγγενείς ή να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας, αλλά και να εκφράσετε με σαφήνεια το τι αισθάνεστε. Μπορείτε λοιπόν να εξομαλύνετε σχέσεις με άτομα της οικογένειας που είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν ή αν βλέπετε ότι δεν έχετε κοινά σημεία να τους απομακρύνετε μια και καλή από τη ζωή σας. Στο μυαλό σας θα έχετε μόνο την ευτυχία σας και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κοντά σας όσους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς και όχι όσους πυροδοτούν με την τοξικότητα τους προβλήματα και έχθρες. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει από το πουθενά μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

ΙΧΘΥΕΣ Ευκαιρίες για αλλαγές και νέα ξεκινήματα σας δίνει η Νέα Σελήνη στις 10/03 στο ζώδιο σας και υπόσχεται τα καλύτερα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου – αρχές τρίτου. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής, της επανάστασης, του ρίσκου και της πρωτοπορίας, και ζητά από εσάς να είστε πιο δημιουργικοί, να αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες και να γίνετε πιο προοδευτικοί. Το φεγγάρι κρύβει πολλές εκπλήξεις και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας; Την εμφάνιση, τη φυσική σας κατάσταση, τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, τα όρια που θέτετε, τις σπουδές σας, τις συμφωνίες που έχετε κάνει; Σκεφτείτε και ονειρευτείτε, διότι με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αφού θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, και θα έχετε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Εξάλλου θα έχετε κι έναν ακόμη σύμμαχο, αφού εκτός της Νέας Σελήνης και των θετικών όψεων που σχηματίζει με τον Ουρανό, τον Δία και τον Ποσειδώνα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων και του χρήματος, θα επισκεφτεί το ζώδιο σας στις 11/03 και θα σας φέρει τα δώρα της. Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά και ξεκινήστε κάτι που θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές και μπορεί να μην όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Επίσης, θα αυξηθεί η δημοτικότητά σας και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά. Αν όμως είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

ΠΗΓΗ/ ASIBILIOU.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments