Ελλάδα

Διακοπή κυκλοφορίας τραμ από τη στάση «Ζέφυρος» ως τη στάση «Ασκληπιείο Βούλας» λόγω Ελληνικού

Διακοπή κυκλοφορίας τραμ από τη στάση «Ζέφυρος» ως τη στάση «Ασκληπιείο Βούλας» λόγω Ελληνικού

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΟ ΤΡΑΜ.ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΦΛΟΙΣΒΟΣ (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ7 Πικροδάφνη – Γλυφάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από αυτή την Κυριακή και για τρεις μήνες στα δρομολόγια της γραμμής 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά», λόγω εργασιών ανάπλασης στο Ελληνικό.

Τα δρομολόγια θα διεξάγονται στο τμήμα Αγία Τριάδα-Καλαμάκι. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τη στάση «Ζέφυρος» ως τη στάση «Ασκληπιείο Βούλας».

Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ7 Πικροδάφνη – Γλυφάδα που θα πραγματοποιεί στάσεις επιβίβασης-αποβίβασης αντίστοιχες με τις υπάρχουσες στάσεις του ΤΡΑΜ (με αφετηρία-τέρμα επί της Μαρίνας Αλίμου, στάση «Αφετηρία-Μαρίνα Αλίμου» όπου και η αφετηρία της γραμμής 101) και από τις υφιστάμενες λεωφορειακές γραμμές Α1 Πειραιάς – Βούλα, Α2 Ακαδημία – Βούλα (μέσω λεωφ. Αμφιθέας) και σε τμήματα της διαδρομής από γραμμές που διέρχονται της λεωφόρου Ποσειδώνος, όπως Β1 Πειραιάς – Άνω Γλυφάδα και Β2 Στ. Συγγρού-Φιξ – Αγιος Κοσμάς (μέσω παραλιακής)-κυκλική.

Τα δρομολόγια της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής Χ7 Πικροθάφνη – Γλυφάδα θα αναρτηθούν στην εφαρμογή της τηλεματικής.

Πηγή: ΑΠΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments