Πολιτική

Φυλλάδια έξω από το σπίτι του Κυριάκου Πιερρακάκη – «Δεν εκβιάζομαι» λέει ο Υπουργός Παιδείας

Φυλλάδια έξω από το σπίτι του Κυριάκου Πιερρακάκη – «Δεν εκβιάζομαι» λέει ο Υπουργός Παιδείας

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης", Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του Κυριάκου Πιερρακάκη με αφορμή το νομοσχέδιο για τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια.

Φυλλάδια έξω και μέσα στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, άφησαν περίπου 30 άτομα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Πριν από λίγη ώρα, περίπου 30 άτομα εμφανίστηκαν στο σπίτι μου, αφήνοντας φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι. Το ότι επέλεξαν όχι το υπουργείο, όχι το πολιτικό μου γραφείο, αλλά το σπίτι μου αντανακλά ποιοι είναι θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθροί της Δημοκρατίας», τόνισε ο κ. Πιερρακάκης, ο οποίος «ανέβασε» το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook.

Και προσέθεσε: «Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι ένα και σαφές: δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν, δεν εκβιάζομαι από κανέναν».

Ο υπουργός Παιδείας κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την πράξη αυτή και, απευθυμόμενος στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, είπε πως «είναι αυτονόητο ότι σας καλώ να καταδικάσετε»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments