Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το ανακοίνωσε ο Μεντιλίμπαρ! Αυτά αλλάζει ενόψει Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Το ανακοίνωσε ο Μεντιλίμπαρ! Αυτά αλλάζει ενόψει Παναθηναϊκού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Μεντιλίμπαρ ήταν ξεκάθαρος στην σημερινή προπόνηση

Η Μακάμπι «προσγείωσε» απότομα τους «ερυθρόλευκους»

Ο Μεντιλίμπαρ ήταν ξεκάθαρος στην σημερινή προπόνηση και δεν άφησε καμία απορία σε κανένα. «Αν κάνουμε στους αγώνες αυτά που λέμε και κάνουμε στις προπονήσεις τότε όλα θα είναι καλύτερα. Με την Μακάμπι όμως άλλα είδα. Άλλα κάνουμε στις προπονήσεις, άλλα βλέπω στους αγώνες. Δεν ήταν άμυνα αυτό που παίξαμε» ήταν τα λόγια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που έθεσε άπαντες προ των ευθυνών εν όψει των πλέι οφ που ξεκινάνε με το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ήταν προβληματική από την άμυνα έως την επίθεση, με τα μπακ να μένουν ακάλυπτα από τα ακραία χαφ, τα κεντρικά χαφ να… κοιτάνε και τους στόπερ να χάνονται. Όλα πήγαν στραβά. Και αυτό δεν θέλει να το ξαναδεί ο Μεντιλίμπαρ που ξέρει πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι ετοιμάζονται τα πλάνα του που φαίνεται πως θα φέρουν αλλαγές στο σχήμα.

Ο Ρέτσος είναι τιμωρημένος και την θέση του θα πάρει ένας εκ των Μπιανκόν ή Βέζο με τον πρώτο να είναι το φαβορί χωρίς να μπορέσει να αποκλείσει κανείς και τις άλλες επιλογές που υπάρχουν (Ντόη, Άμπι). Από εκεί και πέρα ο Μασούρας φαίνεται πως θα είναι στο αρχικό σχήμα με τον Μεντιλίμπαρ να αφήνει εκτός έναν εκ των Ποντένσε ή Φορτούνη. Με τον Μασούρα να έχει το «πακέτο» που θέλει ο Βάσκος καθώς ως γνωστόν βοήθαει πολύ και στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας. Ίσως να προκύψει και τρίτη αλλαγή με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει ουσιαστικά μια προπόνηση, του Σαββάτου, για να τεστάρει τα πλάνα του.

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments