Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με δυο διλήμματα ο Τερίμ για την ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Με δυο διλήμματα ο Τερίμ για την ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Οι “πράσινοι” ολοκληρώνουν σήμερα με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί την προετοιμασία τους για το ντέρμπι του Φαλήρου, το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού.

Οι “πράσινοι” ολοκληρώνουν σήμερα με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί την προετοιμασία τους

Οι “πράσινοι” ολοκληρώνουν σήμερα με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί την προετοιμασία τους για το ντέρμπι του Φαλήρου, το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού.

Δεδομένα το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει για το τριφύλλι είναι η νίκη προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλήματος με τον Φατίχ Τερίμ να δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής.

Ο Τούρκος τεχνικός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους εννέα από τους 11, καθώς υπάρχουν και οι απώλειες των Γέντβαϊ, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Βαγιαννίδη.

Όπως φαίνεται ο Ντραγκόφσκι θα είναι στο τέρμα, Ούγκο και Αράο δείχνουν επικρατέστεροι για το κέντρο της άμυνας, με Ακαϊντίν να διεκδικεί τη θέση του Βραζιλιάνου. Στα πλάγια της άμυνας θα βρίσκονται Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς. Στο κέντρο θα βρίσκεται λογικά ο Ρούμπεν με τον Ζέκα να παίζει επίσης δυνατά για τη συγκεκριμένη θέση, με τους Τσέριν και Μπακασέτα πιο μπροστά.

Στα «φτερά» θα είναι Παλάσιος με Μπερνάρ και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments