Αθλητισμός

Το Μεξικό ονειρεύεται την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της Τσίβας

Το Μεξικό ονειρεύεται την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της Τσίβας

Πηγή Φωτογραφίας: AP Photo (File)

Η κρίση στον μεξικανικό σύλλογο και οι παλαιότερες δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στα play-offs της Stoiximan Super League στη Λαμία, όμως στο Μεξικό ονειρεύονται την επιστροφή του στον πάγκο της Τσίβας λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει αναφορικά με την παραμονή του Φερνάντο Γκάγκο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε το στίγμα του στην Τσίβας και οι οπαδοί θα τον ήθελαν και πάλι στο τιμόνι της ομάδας. Δημοσιεύματα στο Μεξικό επαναφέρουν το θέμα επιστροφής του «Πελάδο» στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τα πάντα και αποχώρησε με απόφαση της διοίκησης το 2018.

Μάλιστα, επικαλούνται δηλώσεις νοσταλγίας του Αλμέιδα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει: «Η Τσίβας θα βρίσκεται πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου. Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου, συνάντησα πολλούς φίλους, αγάπησα την κουλτούρα τους και όσα συνδέονταν με την ομάδα. Αν είχα συνεχίσει, θα έκανα το Μεξικό σπίτι μου. Παρόλο που τώρα συνεχίζω την πορεία μου στον κόσμο, διατηρώ την όμορφη ανάμνηση των οπαδών».

Βέβαια, ο Αλμέιδα έχει αναλάβει εδώ και δύο χρόνια το πρότζεκτ της ΑΕΚ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2028 και παρά τις σειρήνες από το Μεξικό, δύσκολα θα επιστρέψει άμεσα στην Τσίβας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments