Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με 15 αγρότες την Δευτέρα [11/3] στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνάντηση Μητσοτάκη με 15 αγρότες την Δευτέρα [11/3] στο Μέγαρο Μαξίμου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Μεταξύ των αγροτών θα βρίσκεται και ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας

Μεταξύ των αγροτών θα βρίσκεται και ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας

Με 15 αγρότες αναμένεται να συναντηθεί την Δευτέρα το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι αγρότες αναμένεται να εκθέσουν τα προβλήματα τους στον πρωθυπουργό, ενώ ανάμεσα στους αγρότες είναι ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στις κινητοποιήσεις.

Δείτε αναλυτικά με ποιους αγρότες θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  1. ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
  2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
  3. ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  4. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
  5. ΚΑΛΟΓΙΑΝΤΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝHΣ
  6. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝHΣ
  7. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
  8. ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΡΙΖΟΣ
  9. ΠΑΝΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  10. ΠΡΑΣΣΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
  11. ΣΒΕΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ
  12. ΣΔΡΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝHΣ
  13. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
  14. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  15. ΤΣΙΟΥΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝHΣ

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει στις 12.30 την Δευτέρα.

Αυγενάκης: Καινοτόμες προτάσεις για διαχείριση των υδάτινων πόρων περιλαμβάνει το master plan για τη Θεσσαλία

Καινοτόμες προτάσεις και σύγχρονες υποδομές περιλαμβάνονται στο σχέδιο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας της ολλανδικής εταιρίας, HVA International, όπως σημείωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm».

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, γίνονται στοχευμένες προτάσεις για μικρότερα έργα με μεγαλύτερη διασπορά κάλυψης και με στόχο μεγαλύτερη συγκράτηση των υδάτων.

Μιλώντας για τις διεκδικήσεις των αγροτών, σημείωσε: «Για την ΚΑΠ στόχος είναι να πετύχουμε τις μέγιστες βελτιώσεις, ώστε να γίνει πιο λειτουργική, λιγότερο γραφειοκρατική, πιο φιλική και λιγότερη επιθετική προς τους αγρότες».

Αναφορικά με τις ελληνοποιήσεις, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανέφερε ότι από τις αρχές του χρόνου έχουν ξεκινήσει σαρωτικοί έλεγχοί στην αγορά, στα super markets και στις πύλες εισόδου της χώρας.

«Δώσαμε βάρος στο γάλα, ακολούθησαν έλεγχοι σε οπωροκηπευτικά. Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι και στο μέλι και στο λάδι και θα ακολουθήσουν και στο κρέαςΥπάρχουν προβλήματα, άρα έχουν δίκιο οι αγρότες. Είδαμε στην πράξη τα κενά και τα προβλήματα», είπε εν τέλει, αναγγέλλοντας περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments