Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Ισόπαλη η ματσάρα με τη Mάντσεστερ Σίτι [1-1]

Λίβερπουλ: Ισόπαλη η ματσάρα με τη Mάντσεστερ Σίτι [1-1]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram liverpool fc, Η τελευταία πρωταθληματική «μάχη» μεταξύ Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα

Η τελευταία πρωταθληματική «μάχη» μεταξύ Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα

Η τελευταία πρωταθληματική «μάχη» μεταξύ Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα έμελλε να μην έχει νικητή, αφού Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι του Άνφιλντ για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Οι Πολίτες προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό με τον Στόουνς να εκμεταλλεύεται την εκτέλεση κόρνερ του Ντε Μπρόινε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο, όπου μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Στην επανάληψη, όμως οι «κόκκινοι» μπήκαν μεταμορφωμένοι, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν την αντίπαλη εστία. Κατάφεραν μάλιστα στο 50′ να ισοφαρίσουν με τον ΜακΆλιστερ να ευστοχεί στο πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Νούνιες σε ανατροπή του Έντερσον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Το γκολ αυτό ενίσχυσε την ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοση τους, αλλά είχαν μοιραίο παίκτη τον Λουίς Ντίας, ο οποίος έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες (57′ και 72′) για να βάλει μπροστά την ομάδα του. Μάλιστα, η Σίτι λίγο έλειψε να «κλέψει» το ματς στο τέλος, αλλά το σουτ του Ντοκού στο 89ο λεπτό βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Κέλεχερ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Γκόμες, Έντο, Φαν Ντάικ, Μπράντλεϊ (61’ Ρόμπερτσον), Κουάνσα, Μακ Άλιστερ, Έλιοτ, Σομποσλάι (61’ Σαλάχ), Ντίαζ, Νούνιες (76’ Χάκπο).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς, Ακάντζι, Ακέ, Γουόκερ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (69’ Ντοκού), Μπερνάρντο Σίλβα, Άλβαρες (69’ Κόβατσιτς), Φόντεν, Χάαλαντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments