Πολιτική

Άδωνις για Novartis: Κατήφορος του ΠΑΣΟΚ να εξισώνει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Άδωνις για Novartis: Κατήφορος του ΠΑΣΟΚ να εξισώνει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Ανοίγουν τα στόματα για τη σκευωρία της Novartis

Το ΠΑΣΟΚ εξομοιώνει ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, τόνισε, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παραχωρώντας συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας παρατήρησε πως «είναι ντροπή για το ΠΑΣΟΚ να εξισώνει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Γιατί αυτό που επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ είναι να ταυτίζει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ λέει πως είμαστε το ίδιο, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το ΠΑΣΟΚ λέει πως η ΝΔ έχει στήσει, δήθεν, παραδικαστικό κύκλωμα σε βάρος πολιτικών αντιπάλων, κατά τον ίδιο τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ έστησε την υπόθεση της Novartis για να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους του. Το ΠΑΣΟΚ ταυτίζει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή κατά την οποία καμία εμπλοκή του πρωθυπουργικού γραφείου για το ζήτημα της υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων δεν έχει αποδειχθεί. Η μόνη κατηγορία που έχει διατυπωθεί είναι εάν καλώς ή κακώς παρακολουθείτο το κινητό του κ. Ανδρουλάκη. Όμως ο Νίκος Ανδρουλάκης αρνείται να καταθέσει μήνυση.

Και είναι φάουλ κάτω από τη ζώνη και ψεύδος αυτό που κάνει το  ΠΑΣΟΚ για τα Τέμπη. Και αυτό, γιατί είναι παράλογο να θεωρηθεί υπεύθυνος ή να αφήνονται υπόνοιες πως είναι υπαίτιος ο Κώστας Καραμανλής. Ο Κώστας Καραμανλής ολοκλήρωσε τη σύμβαση 717 τον Σεπτέμβριο του 2023, μετά τις έξι παρατάσεις που είχαν προηγηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε λοιπόν ίδιοι».

Αναφερόμενος, ακόμη, στις πρόσφατες αποκαλύψει του κ. Κοντονή, ο Ά. Γεωργιάδης επισημαίνει πως «ο κ. Κοντονής δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Ο κ. Κοντονής ήταν ο εν ενεργεία υπουργός Δικαιοσύνης κατά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ 2015 – 2019. Ο Κοντονής προχωρά σε καταγγελίες. Λέει πως ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Τζανακόπουλος είχε επισκεφθεί την εισαγγελία και την εισαγγελία διαφθοράς του Αρείου Πάγου, κατά τρόπο παράνομο και αντισυνταγματικό, μια ημέρα πριν έρθει ο φάκελος της Novartis στη Βουλή. Ο Κοντονής είπε πως αυτό που γινόταν ήταν παράνομο, δεν σεβόταν την έννομη τάξη της χώρας μας, αλλά ο Τσίπρας δεν έλαβε υπ’ όψη τις προειδοποιήσεις Κοντονή, ο οποίος είπε πως αυτό που γινόταν είναι θεσμικά απαράδεκτο. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά έρχεται, ακόμη και σήμερα, ο Παύλος Πολάκης με υβρίζει και με εκτοξεύει κατηγορίες εναντίον μου. Είναι αξιοθρήνητοι άνθρωποι».

«Είμαι απολύτως βέβαιος», συνέχισε ο υπουργός Υγείας «πως μετά το μισό mea culpa του Τσίπρα, έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα για την Novartis. Χθες ήταν ο κ. Κούλογλου, σήμερα εκφράζεται ο κ. Κοντονής και ούτω καθεξής. Η Novartis στήθηκε για πολιτικούς λόγους. Στήθηκε μια σκευωρία σε βάρος πολιτικών προσώπων και πολιτικών αντιπάλων. Και αυτή η σκευωρία καταπίπτει», ολοκλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments