Αθλητισμός

Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ

Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ

Πηγή Φωτογραφίας: sport-fm.gr

Δείτε τον επίσημο λόγο που δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι του Άνφιλντ, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να πιάσει κορυφή, βάζοντας φωτιά στην κούρσα του τίτλου.

Η σπουδαία αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με πολλή γκρίνια για τη διαιτησία, μετά την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογιστεί πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε μία απο τις τελευταίες προσπάθειες της Λίβερπουλ να πετύχει την ολική ανατροπή, ο Ζερεμί Ντοκού φάνηκε να βρίσκει με το πόδι στο στήθος τον Αλέξις Μακ Άλιστερ, ωστόσο ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ δεν έδειξε την άσπρη βούλα και η αρχική του απόφαση δεν ανατράπηκε από το VAR.

Η επίσημη εξήγηση

Ο σχολιαστής του «SkySports», Πίτερ Ντρέρι, άκουσε τη συνομιλία που έγινε με το VAR και έδωσε την επίσημη εξήγηση για τον λόγο που δεν σφυρίχτηκε πέναλτι υπέρ των Reds.

Όπως είπε, «ο Ντοκού διεκδίκησε την μπάλα υψώνοντας το πόδι του σε ένα λογικό ύψος και πήγε για την μπάλα. Τα replay έδειξαν πως υπήρχε μια αμυδρή επαφή του ποδιού του Ντοκού με την μπάλα, προτού καταλήξει να χτυπήσει τον ΜακΆλιστερ στο στήθος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments