Αθλητισμός

Ιωαννίδης: Σκόραρε δυο φορές στο Καραϊσκάκη και μπήκε σε κλειστό κλαμπ!

Ιωαννίδης: Σκόραρε δυο φορές στο Καραϊσκάκη και μπήκε σε κλειστό κλαμπ!

Πηγή Φωτογραφίας: [367917] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε δυο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού στον πράσινο θρίαμβο με σκορ 3-1 και μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ ποδοσφαιριστών

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε δυο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού στον πράσινο θρίαμβο με σκορ 3-1 και μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ ποδοσφαιριστών που πέτυχαν κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας στράικερ, έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του τριφυλλιού που σκοράρει δυο τέρματα στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που κατάφερε να πανηγυρίσει δύο τέρματα σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ήταν ο Δημήτρης Σαραβάκος στις 9 Νοεμβρίου 1985, στη νίκη των Πρασίνων με 2-1 στο ΟΑΚΑ, όπου σκόραρε με σουτ στο 26ο και το 75ο λεπτό. Το τελικό 1-2 έγραψε ο Νίκος Αναστόπουλος με πέναλτι στο 90ο λεπτό.

Ο τρίτος που σημείωσε δύο γκολ στο ίδιο ματς με τους Ερυθρόλευκους είναι ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε, πάλι στο ΟΑΚΑ την 1η Δεκεμβρίου 2001, όταν σκόραρε στο 71ο και 77ο λεπτό και ισοφάρισε σε 2-2.

Ο τέταρτος σε αυτή τη λίστα είναι πλέον ο Φώτης Ιωαννίδης που την Κυριακή (10/3) σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ των Πρασίνων στη νίκη με 3-1 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments