Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Το υπονοούμενο της για Μπάρκα – Τσαγκρίδη με το gay bar

Κατερίνα Καινούργιου: Το υπονοούμενο της για Μπάρκα – Τσαγκρίδη με το gay bar

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Katerina Kainourgiou Official

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια του ALPHA δεν έχασε την ευκαιρία να «καρφώσει» την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις φωτογραφίες της Μαριάντας Πιερίδη με τον νέο της σύντροφο, έκανε μια τοποθέτηση με πολλούς αποδέκτες, μα κυρίως την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Pothitos (@giorgos.pothitos)

Η «Super Κατερίνα» προέβαλε στιγμιότυπα της τραγουδίστριας με τον νέο της σύντροφο και η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να στείλει τα μηνύματα της:

«Πολύς ντόρος γίνεται με διάφορα τελευταία, για το αν είναι στημένα ή όχι. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι αν θες κάτι να το στήσεις, θα το στήσεις. Αν θες να το κρύψεις, θα το κρύψεις.

Είτε είσαι σε γκέι μπαρ, είτε σε στρέιτ μπαρ, αν θες να προστατευτείς και από τα κινητά και απ’ όλα, μπορείς, αλλιώς ή το έχεις στήσει ή το έχει προκαλέσει».

Αν και δεν ανέφερε τα ονόματά τους γίνεται κατανοητό ότι αναφέρεται σε αυτούς καθώς οι επίμαχες φωτογραφίες που ανταλάσσουν φιλιά προέρχονται από έξοδό τους σε γνωστό gay bar στο Γκάζι.

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: πρόσθεσε: «Εγώ τα τελευταία πέντε χρόνια, πέρα από τη μια γνωστή σχέση που είχα, εννοείται πως μετά από αυτή τη χρονική περίοδο βγήκα, φλέρταρα έξω, φιλήθηκα, αλλά πάντα προστάτευσα πάρα πολύ αυτούς που ήταν γύρω μου. Ποτέ δεν έχει δημοσιευτεί βίντεο ή φωτογραφία με εμένα και κάποιον άλλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments