Lifestyle

Πώς να φορέσετε τα λευκά αθλητικά παπούτσια!

Πώς να φορέσετε τα λευκά αθλητικά παπούτσια!
Λευκά Sneakers: Οδηγός για στιλάτες εμφανίσεις

Θυμάστε την εποχή που τα sneakers θεωρούνταν αθλητικό παπούτσι και μόνο; Ευτυχώς, οι τάσεις της μόδας έχουν αλλάξει και τα λευκά sneakers έχουν πλέον εξελιχθεί σε ένα must-have κομμάτι για κάθε γκαρνταρόμπα. Είναι άνετα, κομψά και ταιριάζουν με όλα τα ρούχα, ανδρικά και γυναικεία. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, σε κάθε περίσταση, από μια βόλτα στο πάρκο μέχρι μια βραδινή έξοδο. Πώς όμως μπορείτε να τα συνδυάσετε με στυλ;

Λευκά Sneakers: Οδηγός για στιλάτες εμφανίσεις

Είτε θέλετε ένα casual look, είτε ένα πιο επίσημο, τα λευκά αθλητικά παπούτσια είναι η τέλεια επιλογή! Ας δούμε μερικές ιδέες που θα σας χαρίσουν υπέροχους συνδυασμούς για κάθε περίσταση!

Casual Look

Όλοι αγαπάμε τις casual εμφανίσεις, αφού είναι άνετες και μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων. Αν τα λευκά sneakers ταιριάζουν χωρίς δεύτερη σκέψη σε κάποιο look, τότε αυτό είναι το casual.

Φορέστε ένα κλασικό τζιν παντελόνι, ένα t-shirt ή πουκάμισο και ένα μπουφάν, για μια safe αλλά εξαιρετικά στιλάτη εμφάνιση.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασικά, αλλά να διατηρήσετε τη χαλαρή νότα, μπορείτε να συνδυάσετε sneaker New Balance σε λευκό χρώμα, με μια midi ή maxi φούστα, για ένα casual chic look. Προσθέστε ένα statement κολιέ ή σκουλαρίκια για extra glam.

Φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε τα λευκά αθλητικά παπούτσια με φόρμες ή και κολάν για μια καθημερινή βόλτα στο πάρκο.

Athleisure look

Το Athleisure look αποτελεί μια σύγχρονη τάση της μόδας που συνδυάζει άνεση και στυλ, ενσωματώνοντας αθλητικά στοιχεία σε casual εμφανίσεις. Ξεφεύγει από τα στενά όρια του αποκλειστικά αθλητικού ντυσίματος, προσφέροντας ευελιξία και κομψότητα σε κάθε περίσταση.

Κολάν, φούτερ, αθλητικά παπούτσια και κολάν μπορούν να συνδυαστούν με τζιν, δερμάτινα μπουφάν και σακάκια, δημιουργώντας εντυπωσιακά athleisure σύνολα.

Είτε για μια βόλτα στην πόλη, είτε για καφέ με φίλους, είτε για μια χαλαρή βραδινή έξοδο, το athleisure look αποτελεί μια ιδανική επιλογή. Προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων, χωρίς να θυσιάζει το στυλ και την κομψότητα.

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας λευκά αθλητικά παπούτσια και συνδυάστε τα με casual ρούχα και αξεσουάρ, δημιουργώντας μοναδικά athleisure σύνολα που ταιριάζουν στο δικό σας προσωπικό στυλ!

Business Casual

Business Casual, ή αλλιώς η νέα καθημερινότητα! Σίγουρα από αυτό το πλάνο δε γίνεται να λείπουν τα λευκά sneakers. Πώς θα πετύχετε μοναδικές εμφανίσεις; Συνδυάζοντάς τα με chino παντελόνια ή απλώς υφασμάτινα, με πουκάμισα και ένα πλεκτό.

Οι συνδυασμοί αυτοί είναι ιδανικοί για άνδρες και γυναίκες θέλουν να έχουν κομψές αλλά και άνετες εμφανίσεις στον εργασιακό τους χώρο.

Βραδινή έξοδος

Τα λευκά sneakers δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από τις βραδινές εξόδους. Είναι θα λέγαμε… must! Οι γυναίκες, μπορούν να τα φορέσουν με ένα midi ή ακόμα και mini φόρεμα για ένα πιο edjy look, ή και με δερμάτινο παντελόνι, crop top και statement κοσμήματα.

Οι άνδρες έχουν επιλογές σε τζιν αλλά και υφασμάτινα παντελόνια. Συνδυάζοντας T-shirts ή ακόμα και πουκάμισα, έχετε δημιουργήσει μια εξαιρετική βραδινή εμφάνιση, γεμάτη στυλ αλλά και άνεση!

Συμβουλές για τέλεια αποτελέσματα

Παρόλο που πρόκειται για ένα κλασικό και ευέλικτο θα λέγαμε παπούτσι, μερικές συμβουλές πάντα χρειάζονται, για να τα φορέσετε όσο καλύτερα γίνεται!

  • Διατηρήστε τα καθαρά: Το λευκό είναι χρώμα που λερώνει εύκολα. Ένα καθαρό παπούτσι σε καλή κατάσταση, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την εμφάνισή σας.
  • Παίξτε με το υπόλοιπο σύνολο: Ένα total white look πάντα παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ωστόσο μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε τα sneakers σας με άλλα έντονα χρώματα και μοτίβα, για πιο ζωηρές εμφανίσεις.
  • Προσοχή στις κάλτσες: Οι κάλτσες – αν φαίνονται – μπορούν ακόμα και να χαρακτηρίσουν ένα outfit, οπότε προσέξτε τι pattern θα επιλέξετε.

Απλότητα και κομψότητα στο έπακρο

Από τις ανέμελες βόλτες στο πάρκο, μέχρι τις βραδινές εξόδους και τις καθημερινές δουλειές, τα λευκά sneakers έχουν αποδειχθεί πιστοί σύντροφοι σε κάθε στιγμή.

Η ομορφιά τους δεν έγκειται μόνο στην απλότητα και την κομψότητα που προσφέρουν, αλλά και στην ικανότητά τους να ενσωματώνονται τέλεια σε κάθε στυλ, απογειώνοντας το. Είναι άνετα, κομψά και ταιριάζουν με όλα!

Αποκτήστε σήμερα τα δικά σας και δημιουργήστε αξέχαστες εμφανίσεις!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments