Οικονομία

POS: Λήγει η προθεσμία για το voucher απόκτησης της συσκευής

POS: Λήγει η προθεσμία για το voucher απόκτησης της συσκευής

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΣΚΕΥΗ POS (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Λήγει αύριο Τρίτη, 12 Μαρτίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων μέσω της πλατφόρμας digitalsme.gov.gr για τον 4ο κύκλο χρηματοδότησης που καλύπτει μέρος του κόστους αγοράς POS και διασύνδεσης με την ταμειακή μηχανή.

Λήγει αύριο Τρίτη η προθεσμία για το voucher απόκτησης συσκευής POS

Λήγει αύριο Τρίτη, 12 Μαρτίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων μέσω της πλατφόρμας digitalsme.gov.gr για τον 4ο κύκλο χρηματοδότησης που καλύπτει μέρος του κόστους αγοράς POS και διασύνδεσης με την ταμειακή μηχανή.

Υπενθυμίζεται ότι η ενίσχυση έχει τη μορφή επιταγής (voucher) και οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσουν σε εγκεκριμένους προμηθευτές του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές», των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Το Πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», που υλοποιείται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ Μ.Α.Ε.), στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- Next Generation EU.

Το δυναμικό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για την ένταξη στον 4ο κύκλο του προγράμματος χρηματοδότησης έρχεται ως συνέχεια των πρώτων 3 κύκλων κατά τη διάρκεια των οποίων εγκρίθηκαν vouchers σε 290.975 επιχειρήσεις με τη συνολική χρηματοδότηση να ανέρχεται σε 40,6 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments