Αθλητισμός

Ο Γιούρι Λοντίγκιν κλήθηκε στην Εθνική Ρωσίας!

Ο Γιούρι Λοντίγκιν κλήθηκε στην Εθνική Ρωσίας!

Πηγή Φωτογραφίας: [367917] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Γιούρι Λοντίγκιν εξαργύρωσε την πολύ καλή σεζόν που κάνει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με μία επιστροφή έκπληξη

Ο Γιούρι Λοντίγκιν εξαργύρωσε την πολύ καλή σεζόν που κάνει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με μία επιστροφή έκπληξη. Ο έμπειρος κίπερ κλήθηκε στην Εθνική Ρωσίας για τα φιλικά με την Σερβία και την Παραγουάη, επιστρέφοντας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά από 8 ολόκληρα χρόνια καθώς για τελευταία φορά είχε κληθεί το μακρινό 2016.

Η καριέρα του Λοντίγκιν μετά την αποχώρηση από την Ζενίτ το 2019 έδειχνε να παίρνει πτωτική πορεία (Γκαζιάντεπ, Τούλα, ΠΑΣ Γιάννινα) αλλά η αξία του δεν άργησε να επανέλθει και πάλι στην επιφάνεια. Πρώτα με την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, έπειτα με την καθιέρωσή του στους «πράσινους» και τώρα με το come back στην Εθνική.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Βιτάλι Καφάνοφ, δήλωσε σχετικά:

«Μετά από μια μεγάλη διακοπή από την περσινή πτώση, ο Γιούρι ανέκτησε τη θέση του στην βασική ομάδα του ελληνικού Παναθηναϊκού, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο έδωσε άλλο ένα δυνατό ματς στο νικηφόρο ντέρμπι για τον σύλλογο του κόντρα στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, σε αντίθεση με τους άλλους τρεις τερματοφύλακες που καλέσαμε στην ομάδα, δεν έχουμε δουλέψει ακόμα με τον Λοντίγκιν την εθνική ομάδα και θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα στην προπονητική διαδικασία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments