Αθλητισμός

Έριξαν “βόμβα” από την Ισπανία για το μέλλον του Χεζόνια!

Έριξαν “βόμβα” από την Ισπανία για το μέλλον του Χεζόνια!

Πηγή Φωτογραφίας: [365650] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στην Ισπανία θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα για το μέλλον του Χεζόνια

Ο Κροάτης φόργουορντ, που φέτος μετράει 13 πόντους και 4,4 ριμπάουντ ανά ματς στην Euroleague, θα είναι free agent σε λίγους μήνες και η “Marca” με δημοσίευμά της την Τρίτη (12/3) ξεκαθαρίζει πως οι πρωταθλητές Ευρώπης αρχίζουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς τον Χεζόνια για την επόμενη σεζόν.

Για την ακρίβεια, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν να πείσουν τον 29χρονο να μείνει στο “WiZink Center”. Ο Κροάτης, που ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης από την ομάδα του Τσους Ματέο, φέρεται να ζητάει να πληρωθεί ως ένας από τους top παίκτες της Ευρώπης και η «βασίλισσα» δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του. Επιπλέον, σημειώνεται πως αυτό μπορούν να το κάνουν άλλες ομάδες της Euroleague, όπως το «τριφύλλι», ενώ οι Ισπανοί επαναλαμβάνουν πως ο ποιοτικός αθλητής έχει στα χέρια του τριετή πρόταση με 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μεταξύ άλλων, στο άρθρο της Τρίτης γίνεται λόγος και στα αγωνιστικά «θέλω» του παίκτη. Αυτό που τονίζεται είναι πως ο Χεζόνια επιθυμεί να έχει μεγαλύτερο ρόλο, ενώ αναφορά γίνεται και στο γεγονός πως δεν πανηγύρισε το Copa del Rey με τους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα, η “Marca” υποστηρίζει πως με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του πρώην NBAer οι πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν περισσότερα χρήματα για να δώσουν στον Έντι Ταβάρες, του οποίου επίσης το συμβόλαιο επίσης ολοκληρώνεται. Βέβαια, το όνομα του Παναθηναϊκού Aktor… μπλέκεται και στη υπόθεση του κορυφαίου σέντερ της Euroleague, με τους Ισπανούς να προσθέτουν πως για τον 32χρονο ψηλό υπάρχει ενδιαφέρον και από το ΝΒΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments