Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Δίκαιη πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League [3-1]

Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Δίκαιη πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League [3-1]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram fc barcelona, Πέρυσι, οι "μπλαουγκράνα" αποκλείστηκαν στους ομίλους, ενώ απέδειξαν και σε αυτό το ματς πόσο ποιοτική ομάδα είναι, με τον Τσάβι να δικαιώνεται για τις αλλαγές που έκανε, ιδίως τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Ρομέου, που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην πρόκριση. 

Μετά την ισοπαλία της, 1-1, στο "Diego Maradona", η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 τη Νάπολι στο δεύτερο ματς της φάσης των "16" του Champions League

Πέρυσι, οι “μπλαουγκράνα” αποκλείστηκαν στους ομίλους, ενώ απέδειξαν και σε αυτό το ματς πόσο ποιοτική ομάδα είναι, με τον Τσάβι να δικαιώνεται για τις αλλαγές που έκανε, ιδίως τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Ρομέου, που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην πρόκριση. 

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει σε προημιτελικούς ύστερα από τέσσερα χρόνια και κατά σατανική σημειολογία το έκανε με τρόπο-καρμπόν: νίκησε 3-1 τη Νάπολι στο “Καμπ Νου”, πήρε την ισοπαλία 1-1 στο “Σάο Πάολο”. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Barcelona (@fcbarcelona)

Μπαρτσελόνα-Νάπολι: Το τρίλεπτο του τρόμου

Στο 15′ ο Λεβαντόφσκι έκανε φανταστική προσποίηση μετά το γύρισμα του Ραφίνια, που έβγαλε μόνο του τον Φερμίν Λόπεθ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με πλασέ. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, το ανοιχτό γήπεδο και το σφρίγος της εφηβείας έκανε ξανά το θαύμα της. Ο Γιαμάλ έκανε σομπρέρο, κουβάλησε την μπάλα και έδωσε στον Ραφίνια, με τον Ζοάο Κανσέλο να τον ακολουθεί. Ο Βραζιλιάνος έκανε το πλασέ στο δοκάρι, αλλά ο Πορτογάλος, που όλη την ώρα βρισκόταν από πίσω του, πήρε ένα απροσδόκητο ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Η Νάπολι ξαναμπήκε στο κόλπο, έβαλε ακατέργαστο υπαρξιακό στο κεφάλι των παικτών του Τσάβι και πήρε τον έλεγχο του ματς. Από εκείνη τη στιγμή έως και το 65′, οι Ιταλοί έμοιαζαν πιο σίγουροι στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν ένα ματς που δεν είχαν ιδέα για το τι θα γινόταν ανά πάσα στιγμή. 

Ο Τσάβι κατάλαβε νωρίς ότι πρέπει να στηριχθεί στην εμπειρία του πολύτιμου Σέρτζι Ρομπέρτο, ο οποίος μοιάζει να έχει σκοράρει το τελευταίο πολύ σπουδαίο γκολ της Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση, το έκτο στο επικό 6-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στις 8 Μαρτίου του 2017. Ο Ισπανός προσέδωσε σιγουριά, αλλά η Νάπολι, με τον Καλζόνα να είναι αήττητος στον πάγκο της, είχε βρει ανοιχτούς χώρους.

Ό,τι αντίδραση έβγαζαν οι “μπλαουγκράνα”, ερχόταν από τα μετόπισθεν και τις απίθανες πάσες του Κουμπαρσί, ενός 17χρονου από την Τζιρόνα ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League και πήρε το MVP της αναμέτρησης. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments