Αθλητισμός

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ: Ο Γιαν Όμπλακ ήταν ο απόλυτος ήρωας 2-1 [3-2 πέν]

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ: Ο Γιαν Όμπλακ ήταν ο απόλυτος ήρωας 2-1 [3-2 πέν]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram atleticodemadrid, Σε ένα συγκλονιστικό ματς που καθήλωσε το φίλαθλο κοινό και οδηγήθηκε στη ρωσική ρουλέτα (2-1 για την ομάδα του Σιμεόνε σε κανονική διάρκεια και παράταση), η Ατλέτικο λύγισε με 3-2 την Ίντερ στα πέναλτι και προκρίθηκε στους "8" του Champions League.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που καθήλωσε το φίλαθλο κοινό και οδηγήθηκε στη ρωσική ρουλέτα

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που καθήλωσε το φίλαθλο κοινό και οδηγήθηκε στη ρωσική ρουλέτα (2-1 για την ομάδα του Σιμεόνε σε κανονική διάρκεια και παράταση), η Ατλέτικο λύγισε με 3-2 την Ίντερ στα πέναλτι και προκρίθηκε στους “8” του Champions League.

Η Ατλέτικο μπήκε δυνατά στο χορτάρι από τα πρώτα δευτερόλεπτα θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό του κοινού της και απείλησε μόλις στο 5ο λεπό, όταν ο Λίνο τρύπησε την άμυνα των Ιταλών και έκανε διαγώνιο συρτό σουτ εντός περιοχής για να υποχρεώσει τον Ζόμερ σε δύσκολη επέμβαση.

Η απάντηση της Ίντερ ήρθε στο 13ο λεπτό όταν ο Τουράμ έκλεψε, ο Τσαλχάνογλου έβγαλε κάθετη και ο Ντάμφρις ξεχύθηκε στην κόντρα, με τον Όμπλακ να αποκρούει αρχικά το διαγώνιο σουτ του Ολλανδού και στη συνέχεια να μπλοκάρει σταθερά το νέο σουτ που έγινε από τον Ντάμφρις.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης το πάθος ήταν αυτό που κυριάρχησε, όμως η κόπωση και για τις δύο ομάδες ήταν τεράστια και έτσι έφτασαν εντελώς φυσιολογικά στα πέναλτι για να λύσουν τις διαφορές τους, όπου εκεί η Ατλέτικο είδε τον Όμπλακ να αποκρούει δύο πέναλτι και με σκορ 3-2 εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προημιτελικά του Champions League.

  • ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Βιτσέλ, Ερμόσο, Μολίνα (79′ Μπάριος), Γιορέντε (98′ Αθπιλικουέτα), Κόκε, Ντε Πολ (71′ Κορέα), Λίνο (71′ Ρικέλμε), Μοράτα (79′ Ντεπάι), Γκριεζμάν (106 Σαούλ)
  • ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (73′ Ατσέρμπι), Ντάμφρις (73′ Νταρμιάν), Μπαρέλα (84′ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (111′ Κλάασεν), Ντιμάρκο (84′ Μπίσεκ), Τουράμ (103′ Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments