Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι δύο βασικές αγωνιστικές εκδοχές του για τον επαναληπτικό με τη Μακάμπι στη Σερβία

Ολυμπιακός: Οι δύο βασικές αγωνιστικές εκδοχές του για τον επαναληπτικό με τη Μακάμπι στη Σερβία

Πηγή Φωτογραφίας: [367996] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ισπανός τεχνικός έχει... θολώσει ξανά τα νερά σχετικά με τις τελικές του προθέσεις για την 11άδα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μακάμπι στη Σερβία

Ξημέρωσε Πέμπτη σήμερα, ανήμερα του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα στη ρεβάνς του 1-4 του Φαλήρου αλλά και των γενεθλίων του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ (έχει γεννηθεί στις 14 Μαρτίου του 1961). Παρότι βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2) δεν μπορεί να καταγραφεί με απόλυτη σιγουριά το τι ετοιμάζει για τους Ισραηλινούς ο Μεντιλίμπαρ.

Μία αγωνιστική εκδοχή είναι αυτή με τους τρεις στόπερ είτε σε 3-4-3 είτε σε 3-5-2 και με τον Τσικίνιο να επανέρχεται στο βασικό σχήμα. Μία δεύτερη βασική εκδοχή είναι αυτή του 4-3-3. Ένα πιο κλασικό και δοκιμασμένο σχήμα.

Σε αυτή την περίσταση είναι πιθανό ο Τζολάκης να ξεκινήσει αντί του Πασχαλάκη καθώς ο άλλοτε γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έχει ενοχλήσεις στον ώμο και παίζει με αυτό το πρόβλημα κάνοντας θεραπείες. Στα 2 άκρα της άμυνας θα είναι οι Ροντινέι και Ορτέγα και στο κέντρο της άμυνας οι Κάρμο και Ρέτσος.

Άξονας με Εσε, Ορτα και Τσικίνιο και πιθανότατα Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Καμπί η τριάδα μπροστά. Άρα ως μια αρχική εκτίμηση οι 11 με ένα 4-3-3 με τη Μακάμπι θα είναι ως εξής: Τζολάκης (ή Πασχαλάκης) – Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι – Εσε, Ορτα,Τσικίνιο – Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί. Φαίνεται λοιπόν πώς τα δύο επικρατέστερα αρχικά σχέδια είναι αυτά τα δύο. Γενικότερα πάντως δίχως να υπάρχει δείγμα σαφών ή ουσιαστικών δοκιμών υπήρχε μία αίσθηση – εκτίμηση περί αλλαγών από τον κόουτς Μεντιλίμπαρ.

Υπενθυμίζεται πώς στην αποστολή για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόι, Ορτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Εσε, Ποντένσε, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

Πηγή: gazzetta.gr//Δημήτρης Τομαράς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments