Lifestyle

Αρναούτογλου: «Μου λένε είσαι ελέφαντας – Τον τελευταίο καιρό ανεβοκατεβαίνω από τα 140 στα 150 κιλά»

Αρναούτογλου: «Μου λένε είσαι ελέφαντας – Τον τελευταίο καιρό ανεβοκατεβαίνω από τα 140 στα 150 κιλά»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@grigorisarnaoutoglou.official)

«Θα ήθελα όσοι διαβάσουν τη συνέντευξή μου να θυμούνται ότι ο παχύσαρκος δεν θέλει να είναι έτσι αλλά ότι αναμετριέται με το βάρος του»

Συνέντευξη στην «Καθημερινή» παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο βάρος του καθώς και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

View this post on Instagram

A post shared by Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official)

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα «ανεβοκατεβαίνει» από 140 στα 150 κιλά.

Όπως εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, «παλιά ήμουν αλλιώς. Είναι μέρες που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και με πειράζει το πώς έχω γίνει».

«Φλερτάρω από 140 ως 150 κιλά, και δεν είναι ότι είσαι απλά παχύσαρκος, είναι κάθε μέρα πώς θα κάνεις το μπάνιο σου, πώς θα κινηθείς, πώς θα δέσεις τα κορδόνια των παπουτσιών σου, δηλαδή πράγματα που φαντάζουν απλά, αυτονόητα και εύκολα, όμως για έναν άνθρωπο με τέτοιο βάρος είναι τεράστια δυσκολία. Υπάρχουν όλοι αυτοί που ανησυχούν για την υγεία μου, υπάρχουν όμως και όλοι εκείνοι που λένε ‘πώς έγινες έτσι ρε Αρναούτογλου; Σαν ελέφαντας’.

Θα ήθελα όσοι διαβάσουν τη συνέντευξή μου να θυμούνται ότι ο παχύσαρκος δεν θέλει να είναι έτσι αλλά ότι αναμετριέται με το βάρος του» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments