Πολιτική

Άδωνις: Να τελειώνουμε οριστικά με τη βία της άκρας αριστεράς [vid]

Άδωνις: Να τελειώνουμε οριστικά με τη βία της άκρας αριστεράς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKIN

Άδωνις: Μόνο η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα την αριστερή βία

Την ανάγκη να μπει τέλος στη βία που ασκούν οι δυνάμεις της άκρας αριστεράς υπογράμμισε, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στα σημερινά επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «πρόκειται για τη βία της άκρας αριστεράς. Έχουμε να κάνουμε με θλιβερά επεισόδια και με εμπρησμούς προερχόμενους από την άκρα αριστερά και τους αναρχικούς κύκλους».

«Μόνο η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει επισήμως και καταγγέλλει απερίφραστα τη βία της άκρας αριστεράς. Είναι μια βία, που προέρχεται από τους πρώτους μεταπολιτευτικούς χρόνους και η οποία δηλητηρίασε τη ζωή στα πανεπιστημιακά μας ιδρύματα. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν συνηθίσει να χρησιμοποιούν τα πανεπιστήμια ως εφαλτήρια για την άσκηση βίας. Ωστόσο, η πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση βάζει εμπόδια στη βία, που ασκεί η άκρα αριστερά», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

«Οφείλω, δε, να προσθέσω πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει κάνει πρόοδο στην πάταξη της βίας της άκρας αριστεράς. Έχει συγκρουστεί με τη βία της άκρας αριστεράς, όπως αυτή διαμορφώθηκε στην διάρκεια της μεταπολίτευσης. Αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments