Αθλητισμός

Europa League: Ιταλικό εμφύλιο στους «8» με Μίλαν – Ρόμα ανέδειξε η κλήρωση

Europa League: Ιταλικό εμφύλιο στους «8» με Μίλαν – Ρόμα ανέδειξε η κλήρωση

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot europa league, Ιταλικός εμφύλιος προέκυψε στα προημιτελικά του Europa League. Η κληρωτίδα έβγαλε Ρόμα εναντίον Μίλαν με τις δύο ομάδες από την Ιταλία να παλεύουν σε διπλούς αγώνες για μια θέση στην τετράδα. Η Λίβερπουλ θα παίξει με την 3η ιταλική ομάδα, που είναι η Αταλάντα και η αήττητη Λεβερκούζεν με την Γουέστ Χαμ. 

Με Λεβερκούζεν η Γουέστ Χαμ, με την Μπενφίκα η Μαρσέιγ - Οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά

Ιταλικός εμφύλιος προέκυψε στα προημιτελικά του Europa League. Η κληρωτίδα έβγαλε Ρόμα εναντίον Μίλαν με τις δύο ομάδες από την Ιταλία να παλεύουν σε διπλούς αγώνες για μια θέση στην τετράδα. Η Λίβερπουλ θα παίξει με την 3η ιταλική ομάδα, που είναι η Αταλάντα και η αήττητη Λεβερκούζεν με την Γουέστ Χαμ. 

Το 4ο ζευγάρι είναι αυτό της Μπενφίκα με τη Μαρσέιγ. 

Στα ημιτελικά ο νικητής του Μπενφίκα – Μαρσέιγ θα παίξει με Λίβερπουλ ή  Αταλάντα και ο νικητής του Μίλαν-Ρόμα με Λεβερκούζεν ή Γουέστ Χαμ.

Οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 11 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 18 του μήνα. Οι πρώτοι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 2 Μαΐου και οι δεύτεροι για τις 9 του μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο “Αβίβα” του Δουβλίνου στις 22 Μαΐου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments