Αθλητισμός

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Τούρκους οπαδούς το ματς στο «Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Τούρκους οπαδούς το ματς στο «Καραϊσκάκης»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram fenerbahce, Η UEFA γνωστοποίησε πως τιμωρεί την τουρκική ομάδα με απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της στο ματς με τους «ερυθρόλευκους», λόγω επεισοδίων

Η UEFA γνωστοποίησε πως τιμωρεί την τουρκική ομάδα με απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της στο ματς με τους «ερυθρόλευκους», λόγω επεισοδίων

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Φενέρμπαχτσε στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «8» του Conference League. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα υπάρχουν μόνο φίλοι των «ερυθρόλευκων» στις 11 Απριλίου. Κι αυτό γιατί η UEFA τιμώρησε τη Φενέρμπαχτσε.

Όπως έγινε γνωστό μετά την κλήρωση, οι Τούρκοι λόγω επεισοδίων έχουν ποινή απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών τους, την οποία και θα εκτίσουν αρχικά στο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Έτσι δε θα ταξιδέψουν Τούρκοι φίλαθλοι για το ματς του Φαλήρου.

Μάλιστα η ποινή αυτή αφορά τρεις αναμετρήσεις εκτός έδρας, στους οποίους δεν έχει δικαίωμα η Φενέρμπαχτσε να πάρει εισιτήρια. Αρχικά είχε επιβληθεί ποινή με αναστολή, αλλά τα επεισόδια κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου ενεργοποίησαν την τιμωρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fenerbahçe (@fenerbahce)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments