Lifestyle

Ελένη Γιαννατσούλια: Το «Είναι κάτι λαΐκά» το πήγα στον Σαμπάνη και του είπα «αυτό για τον Οικονομόπουλο»

Ελένη Γιαννατσούλια: Το «Είναι κάτι λαΐκά» το πήγα στον Σαμπάνη και του είπα «αυτό για τον Οικονομόπουλο»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ eleni_giannatsoulia

Ελένη Γιαννατσούλια:Έγραφα διαφορετικά προ ψυχανάλυσης και μετά - Το «Κάτι σαν αστέρι» του Σαμπάνη είναι ψυχαναλυτικό κομμάτι

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε η Ελένη Γιαννατσούλια και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς γράφτηκαν οι στίχοι του τραγουδιού Ψίθυροι Καρδιάς.

Ενός τραγουδιού που ακόμη και σήμερα, δύο δεκαετίες μετά, έχει καταφέρει να είναι αγαπητό σε όλους και άρρητα συνδεδεμένο με τη φωνή του Δημήτρη Μπάση.

View this post on Instagram

A post shared by Πρωΐαν σε είδον (@prwianseeidon)

Η επιτυχημένη στιχουργός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την πρόσκληση των παρουσιαστών εκφράζοντας παράλληλα το παράπονό της για το γεγονός ότι τόσα χρόνια κανείς δεν την έχει καλέσει σε κάποια εκπομπή.

«Μου έχει στείλει ο Χρήστος Νικολόπουλος τη μουσική και δεν μου έβγαινε με τίποτα. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει το θέλω την επόμενη μέρα γιατί έχει στούντιο με τον Δημήτρη Μπάση. Το προηγούμενο βράδυ είχα στούντιο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου για το Δεν σε αδικώ. Και σκεφτόμουν ότι πρέπει να γράψω τους στίχους. Τρακάρω στην Πειραιώς, έρχεται η κλούβα και με βάζουν μέσα. Εγώ έτρεμα σαν το ψάρι. Γυρίζω χαράματα σε άθλια κατάσταση και έπρεπε να γράψω τους στίχους. Και κάθομαι υπό αυτές τις συνθήκες και γράφω τους στίχους για το Ψίθυροι Καρδιάς».

«Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ γιατί δεν το έχει κανείς αυτό που κάνατε. Τόσα χρόνια δεν με έχει καλέσει κανείς και αυτό που κάνατε με συγκινήσατε. Είναι πολύ τιμητικό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments